EBU / ANDRES PUTTING nuotr.
Repeticijos

Graikų komanda stebins žiūrovus nematomais šokėjais

Pagaliau išvydome ir graikų komandos išreklamuotą Stefanios pasirodymą.

Atlikėja pradeda dainuoti mėlynų ir violetinių lazerių šviesoje. Netrukus violetinį aptemptą kostiumėlį vilkinti atlikėja eina lėtai, seksualia, pavadinkime ja Foureiros eisena. Kamera sukasi aplink atlikėją, filmuodama ja stambiu planu, leisdama užmegzti akių kontaktą su televizijos žiūrovais.

Priedainio metu šalia Stefanios pasirodo nematomas žmogus, šokantis breiką. Graikai aktyviai naudoja „Chroma Key“ technologiją. Šokėjas tikėtinai dėvi žalią kaukę ir rankoves ant rankų, todėl matome tik jo baltą kostiumą. Nuo antro uždainio visas pasirodymas pastatytas virtualios realybės stiliuje. Stefania kyla nematomais laiptais, panašiai kaip tai kažkada darė Sergejus Lazarevas.

EBU / ANDRES PUTTING nuotr.

Netrukus kartu su dainininke šoka jau keturi nematomi šokėjai, o atlikėjos pilvas tampa nematomas. Neaišku, ar tai techninis nesklandumas, ar komanda šį elementą buvo suplanavusi. Kulminacijos metu prožektoriai šviečia mėlynai, o šokėjai įgauna realių žmonių pavidalą.

Atlikėjos vokalas skambėjo švariai, tačiau pritrūko šiek tiek plastiškumo choreografijoje ir drąsos Stefanios akyse. Belieka tikėtis, kad pripratusi prie „eurovizinės“ scenos dainininkė pasijus užtikrinčiau.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Artūras
Artūras
prieš 2 metus

Per silpnai, toks įspūdis susidaro.