EBU / THOMAS HANSES nuotr.
Repeticijos

Antrąją repeticijų dieną užbaigia Maltos pasirodymas

Paskutinė šiandien į sceną žengia Maltos atstovė Destiny, kuriai lažybininkai prognozuoja pergalę.

Jeigu norite įsivaizduoti, kaip maždaug atrodys Destiny pasirodymas, peržiūrėkite praeitų metų „Melodifestivalen“ dalyvės Klaros Hammarström paraišką. Iš pradžių matome rožiniame fone įrėmintą Destiny. Kamerai tolstant šalia šviečiančios baleto atramos pasirodo keturios šokėjos. Scenoje vyrauja rožinė ir geltona spalvos, viso pasirodymo metu LED ekranuose mirga neoninės juostos. Tiek dainininkė, tiek jai talkinančios šokėjos pasipuošė aptemptais rožinės spalvos drabužiais. Antroje dainos dalyje veiksmas persikelia iš platformos į sceną. Kelis kartus ekrane matome smagų koliažą – per vidurį yra Destiny, o virš jos ir po ja spragsi šokėjų rankos geltoname fone.

EBU / THOMAS HANSES nuotr.

Niekas ir neabejojo, kad vokaliai Destiny skambės be priekaištų. Šokėjos savo darbą taip pat atliko puikiai. Visas choreografinis krūvis teko joms, o dainininkė daugiau atlikinėjo judesius rankomis.

Bent jau šios dienos kontekste šis pasirodymas neatrodo ypatingai išskirtinis. Scenoje regėjome ne vieną dainininkę su šokėjomis neoniniame apšvietime. Nors bendrai paėmus choreografiją, vokalą ir filmavimą, tai buvo viena iš kokybiškesnių prezentacijų.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
galinis
galinis
prieš 2 metus

na jau suknia kokia nepadori Maltos,nors iki keliu butu-nejau nemato saves si moteris