BBC nuotr.
Dalyviai

Pristatyta Jungtinės Karalystės atstovo James Newman daina „Embers“

Jungtinė Karalystė paskutinioji iš „Didžiojo penketo“ šalių pristatė savo „eurovizinę“ dainą. Šaliai sugrąžinti prestižą konkurse bandys James Newman su daina „Embers“.

BBC prieš keletą savaičių paskelbė, kad šaliai konkurse atstovaus James Newman, kuriam ši misija buvo patikėta ir 2020 metais. Plačiau apie atlikėją paskaityti galite paspaudę čia. Tuo tarpu šiandien BBC radijuje pirmą kartą nuskambėjo šiųmetė konkursinė daina, kurią James Newman kūrė kartu su Conor Blake (dirba su grupe „MEDUZA“), Danny Shah (David Guetta, Kylie Minogue), Tom Hollings ir Samuel Brennan (Melanie C).

James Newman – „Embers“:

YouTube player

Jungtinė Karalystė pastaruosius dešimt metų tikrai negali pasigirti aukštais pasiekimais „Eurovizijos“ scenoje. Aukščiausią, 11-ą vietą jau prieš dešimt metų pasiekė grupė „Blue“, o nuo to pasiekimo šalis net penkis kartus nepakilo aukščiau 24-osios vietos. Galbūt šį nesėkmių ruožą pavyks nutraukti šiemet? Primename, kad kaip „Didžiojo penketo“ šalis Jungtinė Karalystė iškart pasirodo konkurso finale, bet balsuoti šalies žiūrovai galės jau antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus