BMG/Victor Frankowski nuotr.
Dalyviai

Jungtinei Karalystei atstovaus James Newman

Po ilgo spekuliacijų ir slapukavimo Jungtinės Karalystės transliuotojas BBC ketvirtadienį paskelbė, kad šaliai atstovaus James Newman su daina „My Last Breath“.

Pastaruosius ketverius metus šalis atstovą rinkdavosi nacionalinės atrankos „Eurovision: You decide“ metu, visgi dėl nuvylusių rezultatų šio formato buvo atsisakyta ir nuspręsta grįžti prie uždaros atrankos. Paskelbus, kad atlikėjo dainą pirmą kartą išgirsime per populiariausią radiją šalyje „BBC Radio 1“, kilo šurmulys ir fanai pradėjo spėlioti, kad galbūt BBC pavyko įkalbėti garsų vardą. Dažniausiai minimas buvo hitų „Love me again“ ir „Blame“ atlikėjas John Newman.

Gandai buvo netoli tiesos – šalies garbę Roterdame gins minėto atlikėjo brolis James Newman, geriau žinomas kaip dainų autorius. Jis prisidėjo rašant tokius hitus kaip „Waiting All Night“ (atliekama „Rudimental“) ir „Blame“ (John Newman). Taip pat autorius prisidėjo ir kuriant „Dying to try“, kurią 2017 metų „Eurovizijoje“ atliko Airijos atrsovas Brendan Murray.

James Newman Roterdame atliks dainą „My last breath“:

YouTube player

Praėjusiais metais paskutinėje vietoje finale likusiai Jungtinei Karalystei atstovavo Michael Rice ir atliko dainą „Bigger than us“. Kristi žemiau nebėra kur, o ar pavyks šį rezultatą pagerinti – sužinosime gegužės 16 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus