Dalyviai

Rumunijos atstovė Roxen „Eurovizijoje“ dainuos „Alcohol You“

Ką tik pasibaigė Rumunijos nacionalinės atrankos „Selectia Nationala 2020“ finalas, kurio metu paaiškėjo, kad šalies atstovė Roxen „Eurovizijoje“ atliks baladę „Alcohol You“.

Sveikiname skaitytojus, kurie kartu su mumis nepasidavė ir stebėjo šį spalvingą trijų valandų trukmės renginį iki galo. Žiūrovai galėjo ne tik įvertinti penkias Roxen dainas, tačiau taip pat išvysti daugybę išskirtinių svečių pasirodymų. Publiką savo dainomis apdovanojo šių metų Norvegijos atstovė Ulrikke, Kipro viltis Sandro Nicolas ir vakar išrinkta „Eurovizijos“ dalyvė iš Moldovos Natalia Gordienko.  Spalvingą šou taip pat parengė koncerto vedėjai Elena Gheorghe, atstovavusi Rumunijai 2009 metais, ir Connect-R, kuris kartu su Arsenium ir Natalia Gordienko pasirodė 2006 metų „Eurovizijoje“. Vakaro „vinimi“ tapo 2012 metų „Eurovizijos“ nugalėtojos Loreen pasirodymas.

Paskelbus komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, paaiškėjo, kad vienareikšmiškai vakaro daina nugalėtoja tampa „Alcohol You“, kurią parašė Ionut Armas, Breyan Isaac ir Viky Red. Būtent šis kūrinys ir skambės Roterdame.

Daugiau apie Rumunijos atstovę skaitykite mūsų ankstesniame straipsnyje.

Roxen „Alcohol You“ atlikimas nacionalinės atrankos finale:

YouTube player

„Alcohol You“ studijinė versija:

YouTube player

Roxen, dar prieš išrenkant dainą, pagal lažybininkus buvo viena iš pagrindinių kandidačių nugalėti. Bus įdomu pamatyti, kaip dainos išrinkimas ir pademonstruotas atlikėjos artistiškumas bei vokalas paveiks šias prognozes. Kviečiame pasidalinti savo nuomone komentaruose!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus