Dalyviai

Roxen – Rumunijos atstovė 2020 metų „Eurovizijoje“

Nacionalinis Rumunijos transliuotojas šiemet nusprendė pakeisti nacionalinės atrankos formatą ir atlikėją, dainuosiančią „Eurovizijoje“, išrinko uždarai. Gegužę Roterdame pasirodys atlikėja Roxen.

TVR ir „Global Records“ įrašų studija šiemet dirbo kartu, rinkdami šalies astovą „Eurovizijai“. Cezar Guna bei Diana V buvo tarp trijų į galutinį kandidatų sąrašą patekusių atlikėjų, tačiau Roxen tapo ta laimingąja, gavusia progą gegužę pasirodyti dainų konkurse. Kovo 1 dieną vyksiančiame nacionaliniame finale atlikėja pristatys penkias dainas, iš kurių komisija ir žiūrovai rinks tą, kuri skambės „Eurovizijoje“.

Dvidešimtmetė Larisa Roxana Giurgiu dainuoti ir mokytis groti pianinu pradėjo dar vaikystėje, o šalyje tapo žinoma vos prieš metus, išleidusi savo debiutinį singlą „Ce-ți cântă dragostea“, kuris „Youtube“ platformoje turi daugiau nei 8 milijonus peržiūrų. Atlikėja daugiausiai atlieka deep house stiliaus kūrinius, tačiau jos išvaizda ir muzika taip pat yra lyginama su Dua Lipa bei Billie Eilish.

Primename, kad Rumunija du metus iš eilės nepasiekė „Eurovizijos“ finalo. Roxen pasirodys pirmajame šiųmetinio konkurso pusfinalyje gegužės 12 dieną.

Kviečiame išgirsti praetais metais išleistus Roxen singlus:

YouTube player
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus