Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Paskutinę asmeninių repeticijų dieną sceną išbando Izraelis, Prancūzija ir Ispanija

Šiandien Tel Avivo „Eurovizijos“ sceną antrąjį kartą išbandys finalininkų šešetas. Izraelio atstovo Kobi pasirodyme, skirtingai nuo pirmosios repeticijos, įvairių formų ekranai įsižiebs nuo pat pradžių. Jie vaizduos įvairias nespalvotas Kobio nuotraukas, kadrus iš vaizdo klipo ir iš tolo artėjantį Kobį. Šį kartą penki pritariantieji vokalistai prisijungs prie solisto anksčiau nei pirmos repeticijos metu, jau prieš pirmąjį priedainį.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Organizatoriai tikriausiai nusprendė, kad per du pusfinalio vakarus žiūrovai nespės įsižiūrėti ir pilnai įvertinti scenos grožio, todėl pridėjo Kobiui dar daugiau bendrų filmavimo planų ir kameros artėjimo iš salės galo. Viso pasirodymo metu scenoje vyravo prietema. Kobio ir pritariančiosios grupės vokalai skambėjo švariai ir užtikrintai. Nors lažybininkai nežada Izraelio atstovui aukščiausių pozicijų, tačiau šaliai šeimininkei tikrai neturėtų būti gėda dėl savo atstovo.

YouTube player

Prancūzijos atstovo Bilal Hassani pasirodymas antros repeticijos metu nesulaukė ypatingų permainų. Nors režisieriai pridėjo pasirodymui daugiau bendrų filmavimo planų, tačiau šiuo atveju ekranuose vaizduojamos nuotraukos ir socialinės žinutės užima ne ką mažesnį vaidmenį nei pats atlikimas.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Kūrinio pradžioje ant Bilal veido vaizduojamos projekcijos, vėliau prie dainininko prisijungia plius dydžio šokėja, atliekanti balerinos judesius. Ekranuose vaizduojami įvairūs socialinio pobūdžio užrašai, kurie turėtų sugraudinti žiūrovus. Netrukus prie jų prisijungia kurčia mergina, kuri šokdama verčia dainos tekstą į gestų kalbą.

Nors daugelis pasakytų, kad panašūs pasirodymai jau visiems pabodę ir „Eurovizijoje“ aukštos vietos nepasiektų, tačiau po pirmosios repeticijos Prancūzija pakilo lažybininkų statymuose į penktąją vietą, todėl šios šalies nereiktų nuvertinti.

YouTube player

Antroji Ispanijos repeticija taip pat mažai pakito. Ispanų pasirodymą šiemet stato Fokas Evangelinos, kuris taip pat atsakingas už rusų pasirodymą, todėl nenuostabu, kad scenoje vėl matome didžiulę konstrukciją, į kurią sutelkiamas visas dėmesys. Konstrukciją sudaro šeši blokai, kurie formuoja tam tikrą lėlių namelį su laiptais, baldais ir t. t.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Miki pradeda dainuoti antrame aukšte, jam talkina pritariantieji vokalistai, kurie viso pasirodymo metu aktyviai šoka. Scenoje taip pat matome robotą, kurio paskirtį supras ne kiekvienas žiūrovas. Pasirodymo pabaigoje Miki išsitraukia kamerą ir filmuoja žiūrovų salę, o šios kameros užfiksuotą vaizdą matysime ir televizijos ekrane.

Ispanija šiemet paruošė tikriausiai vieną spalvingiausių „Eurovizijos“ pasirodymų. Scenoje vyrauja ryškios spalvos, sukuriamas išpiltų dažų efektas, o nuotaikingi visos komandos šokiai ir šypsenos turėtų užkrėsti visą areną ir priversti žiūrovus linksmintis iš visos širdies. Lažybininkai prognozuoja Ispanijos atstovo patekimą į geriausiųjų penkioliktuką.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus