Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Antrosios Norvegijos ir Nyderlandų repeticijos

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Po pietų pertraukos scenoje pasirodė Norvegijos atstovai. Grupės „KEiiNO“ pasirodymas prasideda filmuojant atlikėją po vieną, atitinkamam kolektyvo nariui dainuojant savo rolę. Priedainio metu vokalistai kadre visi kartu.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Filmavimas gan dinamiškas, perėjimai tvarkingi. Pasirodymo pradžioje scena tamsi, po truputį fone įsižiebia šiaurės pašvaistę primenančios šviesos, vaizduojami kalnai. Vėliau vaizdas keičiasi, tačiau daugiausiai dominuoja mėlyna ir žalios spalvos.

Samiui Freddy joikuojant fone matome įvairius raštus, bei elnio veidą, o scena pasidengia dūmais. Kūrinio kulminacijoje išvystame ir pirotechnikos. Įdomus pasirodymas, įsimintina daina, tačiau neaišku, ar nepasirodys per daug dideliu „kiču“, ypač profesionalios komisijos nariams.

YouTube player

Repetuoti metas atėjo Nyderlandų atstovui Duncan Laurence. Šalies komanda šiandien dar eksperimentavo su pasirodymu, kadangi pirmojo bandymo metu išvydome prieš tai nematytus atributus – ant pianino pastatytą kvadratinę dėžutę su lempa. Tiesa, tolimesnių bandymų metu šios detalės kartais buvo nuimamos.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pasirodymo pradžioje kamera iš tolo po truputį artėja prie Duncan, kuris groja pianinu. Atlikėjas nevengia žvilgsnių į kamerą, tačiau tam tikrai momentais susidaro įspūdis, jog trūksta šiek tiek ekspresijos vien dėl to, jog vaikinas visą laiką sėdi.

Pasirodymo metu apšvietimas yra gan minimalus, o fone dominuoja mėlyna spalva, kuri kartais pasikeičia į purpurinę, o fone matomi įvairūs vandens motyvai. Kūrinio pabaigoje naudojami ir lazeriai. Pasirodymas yra gan paprastas, tačiau įtaigus, o jį tikrai puošia ir puikiai skambantis Duncan vokalas.

Grožis slypi paprastume – taip galima būtų reziuomuoti šį pasirodymą. Neabejotinai Nyderlandai pateks į finalą ir turi didelius šansus kovoti dėl aukščiausių vietų.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus