Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Pirmosios šeštadienio repeticijos – scenoje pasirodė Kroatija ir Malta

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas. 

Šeštadienis – priešpaskutinė asmeninių repeticijų diena, per kurią pasirodys likę antrojo pusfinalio dalyviai. Pirmasis šiandien ant scenos lipo Kroatijos atstovas Roko. Dainos pradžioje atlikėjas guli ant žemės, o kamera filmuoja iš viršaus. Netrukus scenoje pasirodo du šokėjai su sparnais, tačiau vizualizacijose buvo sukurtas efektas, lyg jie nusileido iš viršaus. Angelus vaizduojantys vaikinai uždeda sparnus ir pagrindiniam atlikėjui.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Vizualizacijos neretai keitėsi, pradžioje vaikinui gulint, matėme raudoną, lavą primenantį vaizdą, vėliau fone keitėsi mėlynos bei raudonos spalvų motyvai. Roko vokalas skambėjo iš ties puikiai, tačiau bendra įspūdis vistiek lieka ne itin geras – idėją su sparnais „Eurovizijoje“ matėme ne kartą ir tai atrodo gan nuvalkiotai. Nemanau, kad Kroatiją išvysime finale.

YouTube player

Toliau scenoje – Maltos atstovė Michela. Kūrinio pradžioje atlikėja yra filmuojama iš arti, kuriamas įspūdis, lyg pro langą mergina yra filmuojama name. Netrukus vaizdas pasikeičia ir sceną užpildo vandens motyvai, o ekrano efektais kelios žuvys praplaukia ir priešais atlikėją. Pirmojo priedainio metu prie vokalistės prisijungia šokėjai, o vizualizacijose keičiasi rožine, mėlyna, žalia, geltona spalvos.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Antrojo posmo pradžioje išvystame džiungles, o į pagalbą vėl pasitelkiami ekrano efektai, kuriuose atsiranda mažos švieselės. Vienu metu fone pasirodo ir chameleonas. Kiek pakitusi šiandien buvo ir Michelos apranga – išliko balti drabužiai, tačiau šiandien mergina vilkėjo šortus ir palaidinę su plastmasinėmis rankovėmis.

Tenka pripažinti, jog vizualiai pasirodymas atrodo iš ties įdomus, ryškus ir Maltai neturėtų kilti didesnių sunkumų keliaujant link finalo.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus