Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Penktadienio repeticijas užbaigė Jungtinė Karalystė ir Vokietija

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Eilė repetuoti atėjo Jungtinės Karalystės atstovui Michael Rice. Kūrinio pradžioje išvystame pagrindinį atlikėją, sceną gaubia dūmai, o filmuojama nespalvotai. Antrojo posmo pradžioje spalvos atsiranda,  fone išvystame fejerverkus, o vėliau galaktinį vaizdą, panašų į tą, kurį galėjome matyti Australijos pasirodyme.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Prieš kūrinio kulminacija scenoje pasirodo ir penki pritariantieji vokalistai, kurie netrukus prisijungia prie Michael. Atlikėjai kurį laiką dainuoja rate, vėliau stoja į eilutę.

Be papildomų efektų neapsiėjo ir šis pasirodymas – naudojami dūmų stulpai. Vokaliai Michael skambėjo užtikrintai. Šiandien vaikinas devėjo juodos spalvos drabužius – kelnes, marškinėlius ir odinę striukę, o pritariantieji vokalistai buvo apsirengę baltai.

Jungtinės Karalystės šansus šių metų konkurse lažybininkai verta gan skeptiškai ir prognozuoja vietą dešinėje rezultatų lentelės pusėje.

YouTube player

Ilgą repeticijų dieną užbaigė Vokietijos atstovės S!sters. Pasirodymo pradžioje merginos sėdi skirtingose scenos pusėse ant laiptų. Tik prasidėjus antram posmui, merginos pajuda iš savo vietų ir susitinka priekinėje scenos dalyje, dainuoja laikydamos viena kita, taip pat atsiremdamos nugara.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Ekranuose dominuoja tamsios spalvos, kartais pasirodo įvairūs žodžiai, tokie kaip „atsiprašau“ ar „pagarba“. Kulminacijos metu fone atsiranda įvairių seserų nuotraukos, kurios išlieka iki pat pasirodymo pabaigos, kuomet vaizdus pakeičia taikos ženklas. Paskutinio bandymo metu išvydome ir pirotechnikos lietų.

Kamerų darbas šio pasirodymo metu buvo dar tikrai neišdirbtas, kartais net kelias sekundes buvo filmuojamos atlikėjų kojos, vėl daugybė plačių kadrų, tikrai negerinančių bendro vaizdo. Lažybininkų nuomone, Vokietijos kitą šeštadienį laukia nusivylimas – duetui prognozuojama vieta lentelės gale.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus