Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

Antrą kartą repetavo Latvija, Rumunija bei Danija

Iš Tel Avivo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Scenoje pasirodė Latvijos atstovai „Carousel“. Šio pasirodymo metu, kaip ir Šveicarijos, matome nestandartinį vaizdo kraštinių santykį. Scenoje – pagrindinė atlikėja bei trys muzikantai, grojantys būgnais, gitara bei kontrabosu.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Šio pasirodymo metu buvo daug filmuojama iš arti, tačiau išvydome ir visiškai nereikalingų plačių kadrų. Grupės vokalistė akimis lydėdavo kameras, tad nuolatos yra išlaikomas kontaktas su žiūrovu. Iš esmės veiksmo pasirodyme nėra daug, vokalistė šiek tiek linguoja, tačiau iš esmės visą laiką yra vienoje vietoje.

Apšvietimas dainos pradžioje yra tamsus, o vėliau sceną užpildo šiltos, geltona bei oranžinės, spalvos, o fone mirga šviesos. Latvijos pasirodyme išlaikoma jauki atmosfera, tačiau jokio įspūdžio iš esmės nepalieka.

YouTube player

Po pietų pertraukos ant scenos žengė Rumunijos atstovė. Tikriausiai vienas įdomiausių aspektų apie šį pasirodymą – įspūdingos vizualizacijos, kuriose vaizduojamos senovinės arkos, miškas, įvairūs baldai, o dainos pabaigoje išvystame ir bijūnus. Scenoje didžiają kūrinio dalį dominavo mėlyna spalva, tačiau paskutinio priedainio metu pasikeitė į raudoną.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Mergina dainos pradžioje sėdi raudoname krėsle, taip pat išvystame kelis šokėjus bei gitara grojanti vyrą. Net kelis kartus pasirodymo metu išvystame įspūdingai atrodančius ugnies pliūpsnius, o gale naudojama ir pirotechnika.

YouTube player

Sekantis – Danijos pasirodymas. Iš pradžių Leonora yra filmuojama iš arti, ji ant pagrindinės scenos. Po pirmojo priedainio atlikėja prieina prie laiptų ir užlipa ant pastatytos didelės kėdės, kur jos jau laukia dvi pritariančiosios vokalistės. Kiek vėliau prie jų prisijungia ir dar du vaikinai, tad iš viso ant kedės sėdi penki žmonės.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Fone galėjome išvysti saulės spindulius, debesis, dominavo gan ryškios spalvos, daugiausia mėlyna bei oranžinė. Atlikėjos veido išraiškos atrodė žymiai geriau, nei nacionalinio finalo metu, Leonora buvo kiek labiau atsipalaidavusi.

Tiesa, manau, kad atrankoje matytas konceptas, kuomet atlikėja nuo pat pradžių buvo ant kėdės, atrodė kiek geriau nei dabartinis variantas. Vis dėlto, vieniems šis pozityvus kūrinys ir šiltas pasirodymas patiks, kitiems jis gali pasirodyti kiek per daug „saldus“.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus