Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Pirmąsias pusfinalių dalyvių repeticijas užbaigė Šiaurės Makedonija ir Azerbaidžanas

Priešpaskutinė šiandien scenoje pasirodė Šiaurės Makedonijos atstovė Tamara Todevska. Scenoje atlikėja stovi viena, tačiau už jos šeši ekranai, panašūs į tuos, kuriuos savo pasirodyme naudoja ir Rusijos atstovas Sergey Lazarev. Ekranuose dainos pradžioje galime išvysti šešis Tamaros atvaizdus, o kiek vėliau – nespalvotus įvairių vaikų, tarp kurių ir makedonietės atžalos, atvaizdus.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Atlikėja šiandien dėvėjo smaragdinę suknelę, o fone dominavo tamsios spalvos. Be abejonės, vienas didžiausių pasirodymo kozirių – galingas Tamaros balsas ir puiki harmonija su pritariančiaisiais atlikėjais.

Pagal lažybininkų prognozes, Šiaurės Makedonija pirmą kartą nuo 2012 metų turėtų iškovoti bilietą į „Eurovizijos“ finalą.

YouTube player

Paskutinis antrojo pusfinalio dalyvis, pasirodęs šiandien – Chingiz iš Azerbaidžano. Pasirodymo metu atlikėjas scenoje taip pat vienas – už jo galime pamatyti trikampio formos dekoracija, o šonuose – robotizuotas rankas, iš kurių sklinda lazerių šviesa.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Purpurinė ir mėlyna spalva dominuoja didžiają kūrinio dalį, vaizdas atrodo gan futuristiškas. Pasirodymo pradžioje fone taip pat galime išvysti ir didelę raudoną plakančią širdį.

Po repeticijos Azerbaidžanas pakilo lažybininkų lentelėse, tačiau ir iki tol šiai šaliai, po metų pertraukos, buvo žadama vieta finale.

YouTube player

Rytoj Tel Avive repeticijos nevyks dėl atmimimo dienos Izraelyje. Ketvirtadienį scenoje jau antrą kartą pasirodys 15 pirmojo pusfinalio dalyvių, o repeticijas tiesiogiai apžvelgs ir „Eurodienos“ komanda.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus