Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Tel Avive įvyko Norvegijos ir Nyderlandų atstovų pirmosios repeticijos

Penkioliktu numeriu antrajame pusfinalyje pasirodysiantys norvegai „KEiiNO“ šiandien taip pat pirmą kartą pasirodė Tel Avivo „Expo“ parodų salės scenoje. Dainos pradžioje trys grupės nariai stovi skirtingose vietose, vėliau artėja scenos centro link. Visi atlikėjai vilkėjo juodos spalvos drabužius.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Apšvietimas Norvegijos pasirodymo metu nuolat kito – kūrinio metu buvo galima išvysti tamsią naktį, šiaurės pašvaistę, o galiausiai – ir ugnį. Dainos kulminacijoje taip pat buvo gausiai naudojama pirotechnika, o sceną dengė dūmai.

Eneringas pasirodymas, pasak lažybininkų, turėtų iškovoti vietą finale. Kaip bus iš tikrųjų, paaiškės jau kitą ketvirtadienį, gegužės 16 dieną.

YouTube player

Po Norvegijos atstovų į sceną lipo šiuo metu didžiausiu konkurso favoritu laikomas Duncan Laurence iš Nyderlandų. Jautrų kūrinį atliekantis vaikinas scenoje yra vienas, tačiau dainuoti jam padeda dar keli pritariantieji vokalistai, kurių nematome.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Prie scenoje pastatyto fortepijono sėdintis Duncan šiandien vilkėjo mėlynos spalvos džinsus bei marškinius ir tikriausiai tai nėra drabužiai, su kuriais vaikiną išvysime antrojo pusfinalio metu. Mėlyna spalva daugiausia dominavo ir apšvietime, kartais pasikeisdama su purpurine.

Pasirodymo metu taip pat naudojami lazeriai, sukuriantys išties gražų ir įspūdingą vaizdą. Nyderlandams neturėtų iškilti problemų kelionėje į finalą – lažybininkai šios šalies šansus vertina itin gerai.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus