Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Repeticijos

Trečiadienio rytą repeticijas „Expo“ tęsia Kroatija ir Malta

Repeticijos Tel Avivo parodų centre „Expo“ tęsiasi pilnu pajėgumu, o pirmasis sceną išbandė Roko iš Kroatijos, kuris antrojo pusfinalio metu pasirodys 10-tuoju numeriu.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pasirodymas prasideda dainininkui gulint scenos viduryje, ekranuose motyvuoja vienas kitą nuolat keičiantys audringo dangaus bei uginikalnio išsiveržimo elementai. Roko talkina du pusnuogiai šokėjai pasidabinę auksiniais angelo sparnais, milžiniško ekrano pagaba yra sukuriama iliuzija jog šokėjai į sceną nukrenta iš dangaus, kai tuo pačiu metu jie pasirodo scenoje ir padavonoja pagrindiniui dainininkui angelo sparnus.

YouTube player

Roko balsas skamba užtikrintai ir vokaliai atlikėjui nieko negalima prikišti. Nors šio ryto repeticijoje matome daugybę pakitimų nuo nacionalinės atrankos pasirodymo, vienus tai sužavės, kitiems tai gali pasirodyti šiek tiek komiška. Roko niekad nebuvo nei konkurso gerbėjų nei lažybininkų favoritas, ir bent jau iki šiol yra prognozuojama, jog kito ketvirtadienio vakarą vakinas turėtų likti antrojo pusfinalio dugne.


Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po rimtos Kroatijos repeticijos į sceną įsiveržė nuotaikinga Maltos delegacija, kuri areną užpildė lyg chameleonas besikeičiančiomis spalvomis ir gera nuotaika. Viena iš jauniausių šių metų konkurso dalyvių, Michela, liko ištikima savo „eurovizinio“  kūrinio klipui ir jame matytą veiksmą perkėlė į Tel Avivo sceną. Merginai scenoje padeda keturi pritariantieji šokėjai, kurie nors ir nenustygsta vietoje nei sekundei per šį trijų minučių pasirodymą, įspūdingų choreografinių sprendimų nedemuonstruoja. Repeticijos metu Michela ir jos šokėjai buvo apsirengę paprastą, laisvai judėti leidžiančią aprangą, o tikruosius sceninius drabužius vis dar laiko paslaptyje.

YouTube player

Malta į „Euroviziją“ atvežė linksmą pasirodymą, kuris tikrai privers pajudėti prie margųjų televizijos ekranų prilipusius televizijos žiūrovus bei stipriai išsiskirs tarp lyrinių Kroatijos ir Lietuvos numerių. Lažybininkų nuomone Malta turėtų nerimauti nes jai yra prognozuojamas užtikrintas patekimas į finalą, kuriame šalies delegacijai taip pat turėtų pakovoti dėl aukštos vietos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Grammar nazi
Grammar nazi
prieš 4 metus

Malta turėtų nerimauti, nes prognozuojamas užtikrintas patekimas į finalą? Ar tikrai dėl to reikia nerimauti?