Andres Putting (EBU) nuotr.
Repeticijos

„Eurovizijos“ sceną išbandė Latvijos ir Šveicarijos atstovai

Trečioji šiandien scenoje turėjusi žengti Moldovos atstovė apsikeitė repeticijų laiku su latviais, tad po Airijos pasirodė grupė „Carousel“. Latvija nusprendė išlaikyti nacionaliniame finale matytą pasirodymą, tiesa, su keliais  pakeitimais ir patobulinimais.

Visų pirma, visas pasirodymas, skirtingai nei „Supernovos“ metu, yra filmuojamas spalvotai. Išlaikomas ir jau matytas vaizdo kraštinių santykis, o kamera atlikėjus filmuoja iš arti.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Scenos fone dominuoja šiltos spalvos, tad kuriamas jaukaus pasirodymo įspūdis. Pagrindinė vokalistė dėvi baltą suknelę ir žalią skrybelę, su ja scenoje dar trys muzikantai.

Latvijos šansai patekti į finalą, pasak lažybininkų, yra menki, tačiau kaip bus iš tikrųjų paaiškės gegužės 16 dieną.

YouTube player

Po latvių scenoje pasirodė vienu iš konkurso favoritų laikomas Luca iš Šveicarijos. Pasirodymo metu scenoje iš viso yra penki žmonės – pagrindinis vokalistas ir vėliau prie jo prisijungia dar keturi šokėjai. Luca šios repeticijos metu vilkėjo juodus drabužius, o šokėjai buvo apsirengę raudonai. Šios spalvos dominuoja ir scenos fone bei apšvietime viso pasirodymo metu.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Jeigu kūrinio vaizdo klipe galėjome matyti „retro“ stiliaus vaizdus ir šokius, tai „eurovizinio“ pasirodymo metu įvaizdis yra modernus. Žinoma, dainos metu Luca nemažai juda, o tai atsiliepia ir atlikėjo vokalui, kurio, panašu,  neužglaisto ir scenoje nesantis vienas pritariantysis vokalistas.

Šveicarijos atstovas, pasak lažybininkų, nesunkiai turėtų įveikti pusfinalio barjerą, o finale gali pakovoti ir dėl itin aukštų vietų.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus