MRT nuotr.
Dalyviai

 Šiaurės Makedonija klausytojus kvies didžiuotis savimi

Tamara Todevska, šiųmetinė Šiaurės Makedonijos atstovė „Eurovizijos“ dainų konkurse, pristatyti savo konkursinį kūrinį tarptautinę moters dieną pasirinko ne be reikalo – „Proud“ visiems klausytojams siunčia socialinę žinutę, jog turime mylėti ir didžiuotis savimi.

Kaip jau rašėmė anksčiau, Tamara „Eurovizijos“ scenoje nėra naujokė. Prieš vienuolika metų dainininkė kartu su Vrčak ir Adrian savo gimtajai šaliai atstovavo Belgrade vykusiame konkurse, o dar du kartus scenoje yra pabuvojusi kaip pritariančioji vokalistė, paskutinįjį kartą 2014-aisiais, gelbėdama savo seseriai Tijanai. Nors dainininkės antrasis studijinis albumas dienos šviesą išvydo prieš ketverius metus, jis Šiaurės Makedonijoje neišpopuliarėjo, ir pastaruoju metu Tamara buvo labiau susikoncentravusi į šeimos puoselėjimą nei muzikinę karjerą.

Būtent šiandieną pristatytame „Proud“ muzikiniame vaizdo klipe pagrindine heroje tapo atlikėjos trejų metų dukra Hana, kuriai šis kūrinys ir yra dedikuotas. Klipe matomos moterys taip pat nėra atsitiktinės aktorės – tai Tamaros gyvenime sutiktos asmenybės, kurios ją įkvėpė ir suteikė pasitikėjimo savimi, bei įrodė, jog svajonės išsipildo.

Tel Avive Tamarą išvysime antrojo pusfinalio metu, gegužės 16-ą dieną. O kaip jūs vertinate šios šalies galimybes, ar po šešerių metų pertraukos Šiaurės Makedonija sugebės peržengti pusfinalio barjerą?

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 6.1.
Iš viso balsų: 19.
Prašome palaukti...
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus