CyBC nuotr.
Dalyviai

Kipras pristatė savo „eurovizinį“ kūrinį „Replay“

Apie dainininkės Tamtos dalyvavimą Tel Avivo „Eurovizijoje“ buvo pranešta dar praeitų metų pabaigoje, o jos konkursinė daina „Replay“ dienos šviesą išvydo tik šiandien. 

Tik paskelbus apie dainininkės dalyvavimą konkurse, Kipras kaip man šoktelėjo lažybų kompanijų lentelėse. Aišku, prie to prisidėjo ir praeitų metų šalies atstovės Eleni Foureiros netikėta sėkmė Lisabonoje. Nenuostabu, jog iš „Replay“ dar prieš pat paskelbimą buvo labai daug tikimasi, o Kiprui iškelta kaip niekad aukšta kartelė. Nors kūrinys turi gan įsimenantį priedainį, deja nepanašu jog pretenduotų tapti dideliu šokių aikštelių hitu.

Vienas iš kūrinio autorių, Alex P, anksčiau parašė jau keturis kūrinius, skambėjusius „Eurovizijoje“. Dvi kompozitoriaus dainos atstovavo Kiprui („La La Love“ ir „Fuego“), po vieną – Graikijai („Yassou Maria“) ir Azerbaidžanui („Always“). Prie pasirodymo, kurį televizijos žiūrovai išvys gegužės mėnesį, dirba prodiuserė Sacha Jean-Baptiste, kuri jau daug metų režisuoja Kipro „eurovizinius“ pasirodymus, nors tuo pačiu metu dirba ir su daugeliu kitų konkurse dalyvaujančių šalių. 2016-aisis Sasha dirbo su tuometiniu Lietuvos atstovu Donatu Montvydu. Daug patirties pramogų pasaulyje turinti Sasha panašu jog perkando „eurovizinės“ sėkmės receptą, nes per pastaruosius metus būtent jos režisuotas pasirodymas į finalą ištempė ne vieną šalį anksčiau nurašytą konkurso gerbėjų.

Daugiau apie Tamtą galite sužinote mūsų ankstesniame straipsnyje. Kaip vertinate šiųmetinę Kipro paraišką? Ar „Replay“ yra vertas pergalės kūrinys?

„Eurodienos“ skaitytojų vidutinis įvertnimas: 7.2.
Iš viso balsų: 26.
Prašome palaukti...

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus