1in360.com nuotr.
Dalyviai

San Marino atrankoje nugalėjo Jessika ft. Jenifer Brening

Šiandien Slovakijos sostinėje Bratislavoje įvyko britų konkurso „1in360“, tapusio ir San Marino nacionaline atranka, finalas, kuriame pasirodė 11 atlikėjų iš viso pasaulio, tačiau pergalę iškovojo merginų Jessika feat. Jenifer Brening duetas su kūriniu „Who We Are“.

Nugalėtojas buvo renkamas bendru komisijos ir fanų balsavimu. Net šeši dalyviai gerbėjų balsavime sulaukė 12 balų, kadangi finansinės rėmimo platformos svetainėje surinko maksimalią sumą. Visgi, žiuri daugiausiai savo balų skyrė Jessikos ir Jenifer kūriniui. Antroje vietoje liko favorite laikyta Sara de Blue.

1989 metais Maltoje gimusi Jessika Muscat 2008 metais pirmą kartą gimtojoje šalyje siekė bilieto į „Euroviziją“. Deja tuomet nepasisekė, tačiau atlikėja ir toliau pasirodydavo nacionalinėse atrankose siekdama patekti į konkursą. Galiausiai šiemet San Marinui pranešus apie atvirą atranką, Jessika Muscat pasinaudojo proga ir jau gegužę lips ant „eurovizinės“ scenos.

Jenifer Brening yra iš Vokietijos. Mergina išgarsėjo į „Youtube“ platformą keldama garsių hitų perdirbinius. Atlikėja San Marino atrankoje turėjo ir solinę dainą, tačiau pergalę pavyko iškovoti tik kartu su Jessika.

Primename, jog San Marinas šiemet pirmą kartą per visą savo dalyvavimo „Eurovizijoje“ istoriją atstovą rinko nacionalinės atrankos būdu, apie kurį daugiau sužinoti galite čia.

Jessika feat. Jenifer Berning pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 10 dieną. Primename, jog pernai ketvirtą kartą konkurse dainavusi Valentina Monetta kartu su Jimmie Wilson liko paskutinėje pusfinalio lentelės vietoje.

Jessika feat. Jenifer Berning – „Who We Are“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

tokia vidutiniska, nepateks i finala