Agnete Schlichtkrull nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

„Dansk Melodi Grand Prix 2017“ triumfavo Australijos danė Anja Nissen

Agnete Schlichtkrull nuotr.
Agnete Schlichtkrull nuotr.

Vėlų šeštadienio vakarą 10 šių metų Danijos „Melodi Grand Prix 2017“ dalyvių susigrūmė dėl galimybės atstovauti savajai šaliai. Sėkmingai patekusi į superfinalą ir jame įveikusi lažybininkų favorite laikytą Idą Uną bei švedę Johanną Beijbom danų atstove tapo 21-erių Anja Nissen.

Danija Anjai yra antroji tėvynė, nes mergina gimė ir užaugo Australijoje, Sidnėjuje, danų šeimoje. Pergalė „Melodi Grand Prix“ yra tikras atlikėjos svajonės išsipildymas. Karjeros aukštumų Anja pasiekė gimtojoje Australijoje, kur laimėjo trečiąjį „The Voice Australia“ sezoną, po kurio išleido savo debiutinį albumą.

„Eurovizinį“ kūrinį „Where I Am“ Danijos atstovei parašyti padėjo Angel Tupai ir Michael D’Arcy. Anjai tai jau antrasis bandymas nacionalinėje Danijos atrankoje. Pernai mergina liko antroje vietoje.

Superfinalo rezultatai:

  1. Anja Nissen – „Where I Am“ (64%)
  2. Ida Una – „One“ (26%)
  3. Johanna Beijbom – „A.S.A.P.“ (10%)

Finalo pasirodymas:

Primename, jog Danijos atstovė pasirodys gegužės 11 dieną vyksiančio antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio pirmoje dalyje. Kaip vertinate danų pasirinkimą?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vita lija
Vita lija
prieš 7 metus

Mano favorite buvo svede, bet OK si daina man yra nuobodoka, istesta, sansu jai laimeti didziojoje Eurovizijoje nera, aisku ja palaikys Australija. Bet manyciau, kad kaip ir pernai taip ir siemet padaryta klaida, pernai jos daina buvo geresne ir gaila, kad ji pernai nedalyvavo, o buvo isrinkta visiskai netikusi daina, kuri net nepateko i finala, o siemet vel…buvo tikrai trys geros dainos ir…isrinko Anja…tai tik belieka laukti rezultatau…