PBS
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Ira Losco pristatė naują Maltos „eurovizinį“ kūrinį „Walk on water“

PBS
PBS nuotr.

Maltos nacionalinis transliuotojas PBS šįvakar pristatė dainą, kurią 2016 metų „Eurovizijoje“ atliks Ira Losco. Daugiau apie šią atlikėją galite perskaityti mūsų ankstesniame straipsnyje.

Sausį vyko šalies nacionalinė atranka, kurioje pergalę atlikėja iškovojo su daina „Chameleon“. Vėliau spaudoje pasirodė žinutės, jog Ira nėra patenkinta savo konkursiniu kūriniu ir svarsto jį pakeisti kitu. Vasario ir kovo mėnesiais Maltos ir užsienio ekspertams iš 13 Europos šalių buvo pateikta 10 dainų (9 nauji kūriniai ir „Chameleon“). Favorite tapo „Walk on water“, kurią ir išgirsime Stokholme vyksiančiame dainų konkurse. „Walk on water“ Irai Losco padėjo parašyti švedų autorių komanda – Lisa Desmond, Tim Larsson, Tobias Lundgren, Molly Pettersson-Hammar. Pastaroji pasirodė praėjusių ir šių metų švedų „Melodifestivalen“ atrankose. Gražių vaizdų kupinas vaizdo klipas buvo filmuojamas Nacionaliniame Maltos akvariume ir Gozo saloje. 

Kaip manote, ar Ira priėmė teisingą sprendimą, iškeisdama dainą „Chameleon“ į „Walk on water“? Ar po 14 metų į „Euroviziją“ sugrįžtanti atlikėja turi šansų nugalėti?

Ira Losco – „Walk on water“:

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
j
j
prieš 8 metus

na sita daina tikrai geresne nei Chameleon.

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Damn ir vėl klaida 😀

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

…*Nimber 1 again 😀

Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Chameleon man arčiau širdies 🙂 Tikrai kad grybą pjauna. Azerbaidžanas s utokia gera daina ir tik tokioj vietoj… Man Azerbaidžanas šiemet Number again 🙂

Brat2va
Brat2va
prieš 8 metus

Nesamone visiska ir dar i 4 vieta lazybose pakylo, gryba pjauna lazybininkai siais metais