Spaudos centro balsavimas. E. Balčiūnos nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Kelios valandos iki finalo – kam pergalę prognozuoja spaudos centro žurnalistai?

Tiesiogiai iš Vienos „Eurodienos“ reporteris Eimantas.

Spaudos centro balsavimas. E. Balčiūnos nuotr.
Spaudos centro balsavimas. E. Balčiūnos nuotr.

Nenumaldomai artėjant vakarui, kuomet „Eurovizija“ pasieks kulminaciją – bus transliuojamas finalas, kviečiame susipažinti su „Wiener Stadthalle“ spaudos centre dirbančių žurnalistų prognozėmis. Kiekvienas iš jų galėjo balsuoti tik vieną kartą ir tik už vieną šalį. Svarbu paminėti tai, kad iki antrosios generalinės repeticijos Italija prieš antroje vietoje esančią Švediją pirmavo bene dvigubai, tačiau, kaip matome šiandien, Švedija beveik susilygino su Italija ir labai panašu, kad netruks pralenkti.

Tiesa, vakar generalinės repeticijos metu buvo repetuojamas ir balsavimas, skelbiant netikrus balsus. Jei šiandienos balsavimas susiklostytų lygiai taip pat, minėtosios šalys būtų lentelės apačioje, Lietuva užimtų rekordinę trečiąją vietą, o konkursą vėl laimėtų Austrija.

Netikro balsavimo rezultatai. E. Balčiūno nuotr.
Netikro balsavimo rezultatai. E. Balčiūno nuotr.

Kaip iš tiesų seksis Lietuvai, kas laimės konkursą ir kaip susiskirstys lentelės, pamatysime jau šiandien, 22 valandą. Transliaciją galite stebėti oficialiame konkurso (spausti čia) arba LRT puslapiuose (spausti čia).

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Esmė
Esmė
prieš 8 metus

Prieš finalą REKOMENDAVAU parodyti Monikos skaistumą, bučiniai yra vulgarus, pigus, joks dainos meno elementas. Užimta vieta finale atspindi publikos nusivylimą nenatūraliai grubiai bučiuojamos Monikos įvaizdžiu. Matau – Baumila yra eilinis kvailys, absoliutus blogis..Jeigu sprendimą vulgariai bučiuotis padarė žinomas mafijozas Giržadas, tai jį nuo Eurovizijos renginio reikia laikyti per patrankos šūvį. Aplamai jaučiasi Lietuvos „Eurovizijos virtuvėje“ sovietžmogių giržadų, kelnių nusirengimo, bučinių mentaliteto dominavimas..Būtinas atsinaujinimas,rotacija – vykim giržadus,atsinaujink Lietuva..

Esmė
Esmė
prieš 8 metus

Prieš finalą REKOMENDAVAU parodyti Monikos skaistumą,bučiniai yra vulgarus,PIGUS, JOKS dainos meno elementas.Užimta vieta atspindi publikos nusivylimą nenatūraliai grubiai bučiuojamos Monikos įvaizdžiu. Matau – Baumila yra eilinis kvailys,absoliutus blogis..