DR nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Danijos atrankoje triumfavo vaikinų grupė „Anti Social Media“

DR nuotr.
DR nuotr.

Danijos žiūrovų ir komisijos balsai nulėmė, kad šaliai Vienoje atstovaus grupė „Anti Social Media“ su nuotaikinga daina „The way you are“. „Dansk Melodi Grand Prix 2015“ finalas vyko „Gigantium“ arenoje, Olborgo mieste. Po dešimties dalyvių pasirodymų, penki komisijos nariai iš skirtingų šalies regionų pirmąją vietą skyrė „Anti Social Media“ vaikinams, antrąją – atlikėjai Cecile Alexandra, o trečiąją – 2003 m. „Vaikų Eurovizijos“ žvaigždei Anne Gadegaard su kūriniu „Suitcase“, kuri beje tapo žiūrovų favorite. Grupė „Anti Social Media“ pagal žiūrovų balsavimą liko antroje vietoje. Sudėjus komisijos ir žiūrovų balus, paaiškėjo, jog vaikinai 6 balais lenkia Anne ir tampa Danijos atstovais 2015 metų jubiliejinėje „Eurovizijoje“. Verta paminėti, jog publika renginio scenoje taip pat išvydo 2014 metų Danijos atstovą Basim, vaikų choro pasirodymą ir net madų šou.

DR nuotr.
Galutiniai balsavimo rezultatai / DR nuotr.

Neseniai susiformavusią grupę „Anti Social Media“ sudaro keturi jaunuoliai – Philip, Nicholas, David ir Emil. Nuolat pozityviai nusiteikę vaikinai teigia, jog svarbiausias jų muzikos tikslas yra suteikti žmonėms džiaugsmo ir laimės. Įkvėpimo grupė semiasi iš 60-ųjų ir legendinės britų grupės „Beatles“ kūrybos. Nugalėtojų kūrinį sukūrė Remee ir ChiefOne, kurie taip pat parašė 2012 metų Danijos „eurovizinę“ dainą „Should’ve Known Better“.

„Anti Social Media“ kvartetas pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje, gegužės 19 dieną. Kaip vertinate 2015 metų Danijos konkursinį kūrinį?

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

„Anti Social Media“ pasirodymas „DMGP 2015“ finale:

Kūrinio „The way you are“ vaizdo klipas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius
Giedrius
prieš 9 metus

Labai gaila dėl Anne. Žiūrovai pasirinko teisingai, o komisija eilinį kart ir vėl pro šoną…

Naujokas
Naujokas
prieš 9 metus

Kalbant apie Mi Amore – na, jūs man pasakykit, kaip gali patikti daina, kuri yra absoliuti 2010-ųjų N’Evergreen In A Moment Like This kopija? Ab-so-liu-ti 🙂 O antroji vieta – Suitcase – išties graži ir buvo verta laimėt… Gaila…

Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Aš nugalėtojų dainos neklausiau (laikausi tokios politikos, kad kuo mažiau išgirst konkursinių dainų, išimtis tik Melodifestivalen), bet antroj vietoj likusi daina visai patiko 🙂

as
as
prieš 9 metus

Mi Amore buvo geriausi… Antra vieta dar visai nieko, o nugalėtojai manęs nekabina, nuvylė danai ;/

Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Įsivaizduoju, kaip dabar jaučiasi dalis Danijos žiūrovų, kadangi komisijos balsai nusvėrė jų balsus… 🙂