Eurodiena.lt

„Eurodienos“ skaitytojai pergalę prognozuoja Danijai

danija - repeticijaBeveik visą mėnesį klausėme Jūsų, kas turi daugiausiai šansų laimėti šių metų „Eurovizijos“ konkursą. Jūsų nuomone, pirmą vietą greičiausiai pelnys Danijos atstovė Emmelie de Forest. Merginos pergalę prognozuoja vienas iš keturių „Eurodienos“ skaitytojų.

Antroje vietoje, surinkę po 13 % balsų, rikiuojasi Vokietija bei tradiciškai didelio tikėjimo sulaukianti Lietuva. Tiesa, pernai Donato Montvydo pergale identiškame balsavime tikėjo kur kas daugiau — net 23 % skaitytojų.

Kiek mažiau Jūsų balsų surinko Norvegija bei Ukraina. Tuo tarpu, Bulgarija, Islandija, Ispanija bei Makedonija nesulaukė nei vieno balso.

Vieta Šalis Balsai
1 Danija 24 %
2-3 Vokietija 13 %
2-3 Lietuva 13 %
4 Norvegija 9 %
5 Ukraina 7 %
6-7 Azerbaidžanas 5 %
6-7 Švedija 5 %
8 Italija 4 %
9 Rusija 2 %
10 Jungtinė Karalystė 2 %

Ankstesniais metais „Eurodienos“ skaitytojai sėkmingai išpranašavo Loreen, Dimos Bilano bei Aleksandro Rybako pergales, o 2010 metais išankstinėje spėlionėje „Eurovizijos“ nugalėtoja Lena Meyer-Landrut liko antra, nusileisdama tik „InCulto“ vaikinams. Tuo tarpu, Azerbaidžano pergale 2011 m. tikėjo vos 4 proc. „Eurodienos“ skaitytojų.

Ar šiemet „Eurodienos“ skaitytojai, kaip ir lažybininkai, bus teisūs, o galbūt konkursas pateiks staigmenų, sužinosime jau šeštadienį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
gretuliukas
gretuliukas
prieš 10 metus

man tai nepatiko ta sudina danijos daina visa daina monotoniska. as maniau kad laimes tikrai vokietija nes man labiausiai ir patiko uztai kad garsi tranki o lyriskos dainos man nepatinka galima tiesiog uzmigti. man dar patiko ukraina azerbaidzianas, norvegija kol neisisklausiau dainos pasakiau kad ne bet nuomone pasikeite norvegu daina truputi atskrieta is kosmoso, rumunija, ir graikija.

Vitalija
Vitalija
prieš 10 metus

Man tai keista ko Orakule Norvegai ipac mazo koficiento, laimeti daugiau neduoda, o uzsienyje ju koficientas daug didesnis. Orakule tik pagal LT koficientus daro, o gi balsuoja Balkanai, kurie daug balsu padaro.
Antrame pusfinalyje ALbanija pateks.

Azeris
Azeris
prieš 10 metus

db tep, kalba 1 is 4 procentu, kuris atspejo netik ka laimes Bilanas bet ir Azerbaidzanas:) ir Rybakas ir ir…
tak:
Lietuva: Baikit bajerius, net jei kada Lietuva ir deleguotu superini atlikeja ir Europa juo susizavetu, balsai keliautu Latvijai:DDDD nu ar ten Rusijai kokiai :)))) cia tokia teisybe:)
Danija – Provokacinis. Bukmekeriu kauliukas..visi mala mala ka cia super, bet nzn jokio super….
Rusija – Va cia super 🙂 netikiu teksto turiniu, bet…bet ji taip padainuoja, ka kiek tai net susigraudini..vienintele daina, kuria klausant susigraudini:) vadinasi cia tikrai meistriskai atlikta..nesu koks muzikantas – bet vat ji tai gabi, net as tai jauciu:) tikriausiai ji yra labiausiai verta laimet, bet nelaimes…..
Ukraina – Salis moka daryt sou:) palanki geografine padetis…bet…kazko nea..
Vokietija – ach sucka:) gali ir laimet :))))) nenustebciau:) jei finale dar ispuls atlikimo nr kokiam gale…joa..ji gali…
bet…bet prognozuociau, kad siemet LAIMES SIRENA :))))) TY NORVEGIJA.:d
o ir noreciau kad taip butu..bet kad Danija geresne uz Norge? :-oo man rodos, jei bukmekeriai uz Norge duotu 1.66 o uz Danija 5..tai ir jus imtumet rekt ka va Norge ta tikroji neabejotina ir pati pati paciausia:):)) todel…neziurekim I bukmekeriu koef. ir prabalsuojam, uz ta, kuri ir turi laimet Muzikini projektA – TY UZ SIRENA 🙂 aciu muzikos zinovams 🙂

mynde
mynde
prieš 10 metus

Tai kad visada Lietuva isrenka i TOP 3, bet nepatenkam net i pirma desimtuka.

kpoplover
kpoplover
prieš 10 metus

man danija atsibodo,jos stilius nusibodo,viens per ta pati.Aš tikiu,kad laimės Ukraina;) ji nereali:)

Sal
Sal
prieš 10 metus

Eurodienos skaitytojai nk neatspejo vel kaip suneliai ka lazybu kontoros ta ir jie dauguma pazvengsim po eurovizijos 😀

me
me
prieš 10 metus

Nu nežinau, nežinau. Nieko gero aš toj dainoj nematau – yra žymiai vertesnių laimėti.

Vee
Vee
prieš 10 metus

Italija kaip žemai. Ot.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.