Eurovizija 2013 (renginys)

Antrojo pusfinalio dalyvių asmenines repeticijas užbaigia Šveicarija ir Rumunija

sveicarija - repeticija 1
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Priešpaskutiniai šiandien į sceną žengė Šveicarijos „Takasa“. Visas šešetas, išsirikiavęs į vieną eilę, kaip ir pirmos repeticijos metu, vilki baltais marškiniais bei tamsiomis kelnėmis. Keturi grupės nariai groja muzikiniais instrumentais. Scenos fone vyrauja medinių lentų vizualizacija.

Tiesa, atrodo, jog pasirodymui trūksta judesio, o matomas vaizdas nepakankamai gyvas, „besivelkantis“ energingesnei dainai iš paskos. Ar šveicarai tiesioginio eterio metu pasitemps ir sugebės įtikinamai perteikti savo kūrinį, sužinosime jau už 5 dienų.


rumunija - repeticija 2
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šeštadienio repeticijas Malmės arenoje su savo teatrališku numeriu užbaigė Rumunijos atstovas Cezar. Atlikėjo pasirodymas prasideda ramiai, tačiau jau nuo pirmojo priedainio savo darbą pradeda keturi, įvairiausius galimus judesius atliekantys šokėjai bei jų plaikstomas didelis raudonos medžiagos gabalas. Per dainos dubstep intarpą Cezar yra pakeliamas į viršų, o su paskutinėmis kūrinio „It’s my Life“ natomis šalia jo pakeliama viena iš šokėjų.

Rumunijos pasirodymas neabejotinai „Eurovizijos“ žiūrovams pateiks daugiausia veiksmo, tačiau ar tokiam veiksmui atsiras vieta konkurso finale, žiūrovai bei komisija spręs už kelių dienų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.