Eurovizija 2013 (dalyviai)

Lažybininkų prognozė – užtikrinta Danijos pergalė

Likus vos vienam mėnesiui iki to laiko, kai į Švedijos miesto Malmės areną pirmosioms repeticijoms žengs šių metų „Eurovizijos“ žvaigždės, kviečiame žvilgtelėti, kaip jų galimybes vertina lažybų bendrovės.

Jau antrus metus iš eilės lažybininkai laikosi aiškios ir vienodos nuomonės dėl konkurso lyderės, kuria šiemet yra tituluojama danė Emmelie de Forest. Anot lažybininkų, net jei Danijai sėkmė šypsosis mažiau, konkursas kitąmet neiškeliaus toli ir vyks Norvegijoje, Nyderlanduose arba net toje pačioje Švedijoje.

Bendras kelių didžiųjų Europos lažybų bendrovių sąrašas, pagal siūlomus pergalės koeficientus, šiuo metu atrodo taip:

  1. Danija;
  2. Norvegija;
  3. Nyderlandai;
  4. Švedija;
  5. Ukraina;
  6. Rusija;
  7. Vokietija;
  8. Italija;
  9. Baltarusija;
  10. Gruzija;
  11. Azerbaidžanas;
  12. San Marinas;
  13. Jungtinė Karalystė.

Lietuvos šansai laimėti konkursą tradiciškai vertinami gan kukliai, tačiau ne blogiausiai (koeficientas 80–100). Pagal šansus patekti į finalą, Andrius Pojavio galimybės yra netvirtos — vidutiniškai 10 vietoje tarp 16 pusfinalio dalyvių.

Prisimenant ankstesnius metus, verta paminėti, jog nors lažybininkai sėkmingai nuspėjo, jog rimčiausi kandidatai į pergalę bus Švedija ir Rusija, kitos palankiai vertintos šalys – Danija bei Jungtinė Karalystė, liko finalo lentelės gale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

46 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
EJ
EJ
prieš 10 metus

Na jaučiu kad viskas priklausys tik nuo šalių bendravimo,pvz;kokia Austija 12 Vokietijai,o Lietuvėlė kaip visada tai Gruzijai,gaila kad patys lietuviai neturi savo nuomonės,o kažkas už mus tai daro!O Kipras tai kaip visada Graikijai,nors tikrai nemanau kad Graikija pateks į finalą ir Kipras bus basas…Jai rimtai tai aš favoritais laikau Danija ir Vokietiją,pamatysit kad Vokietija su visais įmanomais efektais pasirodys,o danija su suš… dudele tik,tai va manau kad Danija laimės aišku,bet pastaruoju metu šalys nebendrauja su Danija labai artimai,nebent tos Skandinavijos šalys ir Islandija,tai va,o Vokietijos nelabai irgi kas kaip šalį mėgsta,nes laimėjo vos kelis ar du kartus ir ta Lena dar per plauką iškovojo pergalę,tai va sunku nuspėti,bet aišku manau kad VIDURIO eropos šalys bus favoritėmis,o į tą Lietuvą ir kt. Baltijos šalis tai rimtai nežiurės.Tai manau taip:Suomija,gal sužavės žiurovus,tik kad vėl gali ta Krista nepasibučiuotų su mergina,kaip kokia Homo…,tai joms tik kokia 8 vieta bus aukščiausia bus.Did.Britanija keista šalis,pačios jos dainos tokios LEGENDINĖS,tai manau bus gali arba vidurį lentelės.Švedija tikrai nelaimės,bus 10-šimtuke tai tikrai.Norvegija gali sužavėt kitas šalis tai jai į 5ketuką.Olandija(Nyderlandai) irgi gali sužavėt,dainininkė lb graži todėl turi šansų laimėt,bet nemanau.Šveicarija,Juodkalnija,Graikija,Armėnija,Vengrija nemanau kad į finalą pateks.Kipras ir vargu LT-gale…Nu ir va bet Danija bus favoritė.

ginte
ginte
prieš 10 metus

Danija ir Vokietija

Kulinaras
Kulinaras
prieš 10 metus

Sveiki. Kaip jum Austria ir vengrija? patinka ? kaip manot ar pateks i finala su šiom dainom? kaip manot kuria vieta lietuviai užims?

Furija
Furija
prieš 10 metus

10, kaip visada. 🙂

Kulinaras
Kulinaras
prieš 10 metus

Sveiki.Norėjau paklausti kiek šalių patenka iš kiekvieno pusfiinalio i finala? Gal po 10 ar ne?

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Topsport jau galima…nuo siandien

Kulinaras
Kulinaras
prieš 10 metus

Šiandien buvau nuėjęs i Orakula ir TopSport sakė kad dar negalima.

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Triobet/Unibet/Bwin Online gali statyti ir kas laimes ir kas pateks/nepateks i finalus. TopSport su TonyBet leidzia speti tik laimetojus(kas yra neidomu dar taip anksti).

Brat2va to Kulianaras
Brat2va to Kulianaras
prieš 10 metus

Gali statyti jau dabar.

Kulinaras
Kulinaras
prieš 10 metus

Sveiki. Norėjau paklausti. Ar jau galima lažybu punktuose statyti už savo norima šali? ar tik likus keliom savaitėm iki konkurso? 🙂 ačiū

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

k > O aš tikiu dėl Vengrijos. Jau pastačiau, kad pateks(2,4 lygtais), dabar net iki 2,80 pakilo, nežinau kodėl. Labai šilta, maloni ausiai daina, nu ir kas, kad ne angliška, bet tokios dainos tikra atgaiva eurovizijoje. Tikiu, kad ji bus finale.
Man pačiam Ukraina pirmoj vietoj, bet Live man nėra toks jau stebuklas, kaip klausant fonograma. Nors muzika, ritmas, balsas atrodo tikrai gerai, bet susidainavimas su back’u man gyvai truputėli „stringa”. Kaip iš laimėtojo norėtųsi daugiau. Tad Norvegija ir Italija, ir aišku Danija(kuri aš irgi manau yra mitas, dėl tokio stipraus favorito) turi panašius šansus laimėti. Kas be šių 4 dar galėtų laimėti net sunku įsivaizduoti.

tikitaka > Manau nepervertinau Suomijos. Geriausiai(!) ką jie gali padaryt, tai patekti į finalą per vargus, o ten likti pačiame dugne, nes tokie kaip Norvegija ir Danija ir ta pati dar Švedija susirinks balus ir tarp kaimynų žiūrint ir tuo labiau tuos trupinius kuriuos skiria kitos šalys. Suomija pasmerkta šiemet.

Klai
Klai
prieš 10 metus

Penai irgi prognozės tokios buvo Danija 3 Uk 4, o šios dvi šalys gale liko 🙂

Klai
Klai
prieš 10 metus

Mano nuomone daugelį šalių jūs nuvertinat. Palaukit dar mėnesį ir tada visi lyderiai atsiskleis. O Danija tai sorry man aš jau sakiau ji nėra geriausia gal kaip nors į top 3 įkops nu bet nežinau, nežinau. Manau bus tarp lyderių Italija, Voketija, UK(Man asmeniškai patinka šita daina kaip ir San Marinas, bet jis vargu ar bus top 5) toliau prie lyderių priskirčiau Austrija ir Ukraina(kuri yra realiausia pretendentė laimėti mano nuomone) Yra ir kitų gerų dainų tarkim Maltos, Serbijos ar Gruzijos, Rusijos ir Azerbaidžiano, bet kad šios šalys bus aukštai drįsčiau abejoti.
Tai yra mano nuomonė 🙂

k
k
prieš 10 metus

Ok, mano eilė.
Danija? Nesuprantu kuo žavi kažką šita daina. Taip, gal ji kažkuo kitokia, bet man tokia daina nelimpa prie Danijos. Nu kažkoks visiškai tos šalies neatspindintis gabalas… Ir tas jos baisus tarimas, nors danai juk 90% kalba angliškai. Manau, kad su ja bus taip kaip su Švedija 2010, kuri net į finalą nepateko… 🙂 Nors šita gal bent pateks. Bet pergalė vargu.
Iš viso iš top 5 lydere matau Ukrainą. Logiškai mąstant – ji beveik visada top 10, o šiemet daina su kabliuku, pati atlikėja ir išvaizda graži, į ką sakykit ką norit, bet visi atkreipia dėmesį, Ukrainos šou visada 100%, o dar jos vokalas gyvai puikiai skamba. Tiek komisijos tiek žiūrovų balų gaus daug. Daniją manau nusodins komisija 🙂 Aišku, čia gal mano asmeninės simpatijos Ukrainai, bet realiai ji top 3 tikrai bus. Nyderlandai… trūksta toje dainoje kulminacijos. Rusija kažkaip prapuola šiemet. Italija dar viena į top3 manau, bet manęs asmeniškai visai nekabina daina. Norvegija top10 maksimum 4-5 vietos 🙂 bet ir tai abejoju. Nesuprantu ką taip aukštai veikia San Marinas, UK ir Baltarusija… Nieko gero iš tų dainų. Azerbaidžianas, Gruzija – pasmerktos top10. Man dar asmeniškai patinka Vengrijos daina, tokia šilta paprasta, bet finalo jai nematyt. Top10 dar be to bus Graikija, kad ir ką besiųstų 🙂

hmz
hmz
prieš 10 metus

Klausiau ir praklausiau.. Gal bus idomesniu dainu.

tikitaka
tikitaka
prieš 10 metus

Senseless yra dalis tiesos. Suomijos ir Ispanijos neskubeciau nuvertint bet siaip viska pasakiai panasiai nu ir Vokieciai manau bus top 5.

Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Ispanija, Suomija, Islandija, Izraelis, Kipras, Slovėnija > Be šansų šitiems net į TOP10, o čia kaip favoritus jūs vardinat. Tokie kaip Kipras, Suomija, Slovėnija ir Islandija tai vargiai pateks į finalą.

O kas dėl Danijos, tai manau favoritė pagrįstai, bet tikrai ne 3.30 koef. Duočiau gal 5-6~ ir šalia būtų Ukraina, Italija, Norvegija, kurių koef būtų apie 7-8~.
Švedija > šeimininkai nelaimi 2 metus iš eilės jau senai senai… niekas nebalsuos.
Vokietija > Spėčiau bus TOP10, bet ne ta daina kuri galėtų laimėti.
Rusija > tas pats kas su Vokietija
Nyderlandai > Daina maloni pirmą minutę, bet poto lauki kol pasibaigs, gale nei jokio pakilimo nei ką, tokia kaip prasideda taip ir baigiasi. Gyvai žiūrovams gali ir atsibosti klausyti, o kai tokia konkurencija pirmam pusf. lyrinių dainų, tai visko gali būti.
Baltarusija > Mitas, kad jie tarp favoritų, kuris bus sugriautas jau po pusfinalio, kai jie dar ir nepateks.
Gruzija > Neblogai, bet net TOP10 gali ir nepasiekt.
Azerbaidžanas, San Marinas, UK > Na manau čia net klausimų nekyla dėl TOP3…no chance.

Skaistusia
Skaistusia
prieš 10 metus

Baikit skiesti nesąmones , kad Suomija užims aukštą vietą arba net laimės aš jos nematau taip lyderių, jos daina per daug American pop stiliaus 😀
Kaip rašiau prieš tai mano favoritai nesikeičia laimės viena šis šių šalių:
1. Danija
2. Norvegija
3 Ukraina

to Benas
to Benas
prieš 10 metus

o man danu daina nepatinka 🙂

Rimalda
Rimalda
prieš 10 metus

Laimės Islandija.

Benas
Benas
prieš 10 metus

Galiu pasakyti štai ką: kai praeitais metais lažybininkai prognozavo pergalę Loreen, irgi atsirado daug tokių, kurie buvo nepatenkinti ir sakė, kad jiems toje dainoje nieko ypatingo, ir kad jie nesupranta, kodėl Švedija buvo laikoma favorite. Lygiai tas pats prasidėjo ir dabar.
O mano nuomone, danų daina yra NUOSTABI, jai nėra lygių, ir bus absurdas jei ji nenugalės 🙂 Nereikia nuteikinėti kitų prieš dainą, jeigu jums, mielieji, ji nepatinka arba tiesiog pavydite danams 🙂

tag
tag
prieš 10 metus

Oho kaip pergalės vaikšto po Skandinaviją 😀

Furija to as
Furija to as
prieš 10 metus

Rimtai 😀 O čia gali vietomis nutikti ir kaip 2011-aisiais, nes komisiją išankstinės ir perdėtos šalių liaupsės erzina. Nugalėtoją žmonės atspės per šou (žmonės sakė per finalą kad Azerbaidžanas laimės, žinoma, minėjo ir kitus fanų favoritus, bet iš jų Prancūziją kažko išrinko kaip negražią dainą, bet lažybos galvojo apie prancūzų pergalę iš anksto). Ir tai tikvyra mano nuomonė.

Selas
Selas
prieš 10 metus

pritariu … nes is tikruju nei ta dane geriausia nei apskritai kas nors ryskus faoritas cia nebent politika iskels ta saly kuri labiausiai nori eurovizijos kaip 2011 azerus..

...
...
prieš 10 metus

Ji ne geriausia iš visų. Ji net nepakliuna i mano top 3. Sunku pasakyti, kas siemet laimes. Nera ryskaus lyderio kaip praeitais metais…

as
as
prieš 10 metus

Robin laimes!

airidas
airidas
prieš 10 metus

Tai ir ji laimes. Nes ji geriausia is visu 🙂

airidas
airidas
prieš 10 metus

Tai ir ji laimes. Ner ji geriausia is visu 🙂

Woot
Woot
prieš 10 metus

Rome 2014 , nusipelno to Marco Mengoni ir jo L’essenziale 😉

LeSpain
LeSpain
prieš 10 metus

Man patiktu, kad Espaniol laimetu ziauriai gera daina ir apskritai patiktu jog ten Eurovizija rengtu 😉

zodziu
zodziu
prieš 10 metus

Bus vidurkis daromas komisijos ir ziurovu balsavimo lentelej taip, kad manau Casada gaus ir is komisijos gera bala nes jos balsas labai geras ta prasme isdainuoja ir t.t manau bus 1-3 . O uz Italija visada daug balsuoja manau ji bus 1-4

LikaL
LikaL
prieš 10 metus

MANAU LAIMES ITALIJA , ISPANIJA SUOMIJA ARBA VOKIETIJA

Logika
Logika
prieš 10 metus

Logiskai pagalvojus gali pabrieziu gali buti taip , kad : Vokietija turetu but pirma ziurovu balsavime , Italija arba Nyderlandai pirmi komisijos balsavime , taciau Vokietija tai yra Cascada nemanau jog bus aukstai komisijos balsavime taigi atmesciau jos sansus laimeti. Italija manau gali but pakankamai aukstai ziurovu balsavime 5-10 bet ar to pakaktu laimeti ? Galbut ne. Nyderlandai labai sunku pasakyt kur bus ziurovu balsavime bet manau, kad 5-15. Stai Danija ir Norvegija ir tame ir tame balsavime gali buti labai aukstai ir kazkuri is ju manau gali laimeti. Svedija idomi istorija, kad ji issiunte ta kuris pateko i finala tik antro sanso deka. Manau balsavima tada ziurovu paveike ir kitu saliu komisijos balai. Na velgi jis liko tik 2 ziurovu Svedijos balsavime taigi manau kad tai salis kuri lamet nelaimes bet gera vieta imti turetu but aukstai komisijos balsavime bet ne per auksciausiai ziurovu balsavime 5-15. Ukraina ir Rusija irgi turetu likt aukstai atitinkamai nes sios salys turetu but aukstai komisijos bet ne manau kad ir ziurovu balsavime. San Marino , Baltarusijos , UK sansai manau yra tikrai mazi keista, kad jie aukstai bukmekeriu tope. Azerbaidzianas butent liks tarp 10-15. O stai as sakyciau, kad idomu tai jog nera Suomijos cia nes ji manau bus aukstai ziurovu balsavime top 5galbut. Komisijos sunku pasakyt 10-15 gal bet manau uzims gera vieta 10tuke. Na o del musu LT Pojavio Manau ziurovu balsavime busim vidutiniskai kaip ir komisijos sakyciau finale busim aiskiai o paciame vieta turetu buti 13-20 🙂 Aciu uz demesi 😀

Lakkys
Lakkys
prieš 10 metus

Oh NO, tik ne Danija…Palyginkit, kokia įspūdinga, nors dabar jau pabodo, buvo Loreen daina, o Danijos gabalas tikrai neblogas, bet toli gražu nėra įspūdingas ar išskirtinai unikalus. Manau, jog čia tentencija, jog šalys, kurios tampa finansiškai pajėgios priimti Euroviziją, automatiškai gauna daug dėmesio, reklamos, tikslingų viešųjų prognozių tam, kad sudarytų lyderiškumo įspūdį…
Kalbant apie konkrečias dainas, šiemet Italijai, Nyderlandams, Ispanijai, Izraeliui bei Kiprui teikčiau pirmenybę;)

SunnyNut
SunnyNut
prieš 10 metus

Ukraina kai jums padarys galingą šou ir laimės. Labai graži daina be to..

Ligita
Ligita
prieš 10 metus

Aš manyčiau , kad laimes Olandija 🙂 Nes siais metais tai geriausia ir verčiausia šalis laimeti Eurovizija. Daina išsiskirianti i gerąją pusę , laikyčiau būtent Olandija ryškiausia pretendente laimeti šių metu Eurovizija 🙂 Tai tiek ačiū 😉

Eto
Eto
prieš 10 metus

Danija nelaimes. Cia bus kaip 2011 su Estija ir Prancuzija kurie liko finalo gale. Siaip tai jau Norvegija , Vokietija , Italija ir Olandija laikyciau rimtesniais faoritais 🙂

zodziu
zodziu
prieš 10 metus

Nieks nesako, kad Lietuva bloga, bet būkim realistai laimėt Lietuva nelaimės. 🙂

zodziu
zodziu
prieš 10 metus

man Italai taip pat patinka

x
x
prieš 10 metus

o kuom Lietuva jums bloga?

Saradomas
Saradomas
prieš 10 metus

Italai ims siemet. 🙂

neer
neer
prieš 10 metus

Danija, Norvegija arba Italija

Skaistusia
Skaistusia
prieš 10 metus

Aš manau arba Danija, Ukraina arba Norvegija nugalės 😛

zodziu
zodziu
prieš 10 metus

Nu as manau paklausytumet visas dainas nesakytumet taip 🙂 San Marinas, Uk, Voketija, Austrija, Ukraina, Švedija. Daug gerų dainų yra šiemet

Monika
Monika
prieš 10 metus

realiai kai visos dainos tokios beviltiškos, Danija — geriausia tarp blogiausių. Dar gal Vokietija su Slovėnija pakonkuruos

k
k
prieš 10 metus

Nu ne. Prasčiausia eurovizija per labai daug laiko 😀

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.