Eurovizija 2012 (dalyviai)

Lažybininkų prognozė — Švedijos arba Rusijos pergalė

Likus šiek tiek daugiau negu mėnesiui iki dienos, kai „Eurovizijos“ žvaigždės patrauks link Azerbaidžano sostinės Baku, kviečiame žvilgtelėti, kaip konkurso dalyvių galimybes vertina lažybų bendrovės.

Kitaip negu pernai, lažybininkai šiemet vieningai siūlo mažiausią koeficientą, kas lygu didžiausiai tikimybei, už Švedijos atstovės Loreen pergalę. Už jos sąraše rikiuojasi nuotaikingasis Rusijos močiučių kolektyvas „Buranovskije Babuški“.

Bendras kelių didžiausių Europos lažybų bendrovių siūlomu koeficientų topas šiandien atrodo taip:

  1. Švedija;
  2. Rusija;
  3. Danija;
  4. Jungtinė Karalystė;
  5. Serbija;
  6. Italija;
  7. Ispanija;
  8. Airija;
  9. Vokietija;
  10. Islandija;
  11. Graikija;
  12. Norvegija.

Lietuvos atstovo tikimybė laimėti konkursą vertinama 1 iš 50—100. Statymuose dėl patekimo į finalą, šalis svyruoja ant ribos — Donato Montvydo šansai pasirodyti finale arba likti už finalo ribų vertinami apylygiai.

Verta paminėti, jog praeitais metais tokiu pat laiku lažybininkų topų pirmas pozicijas užėmė Prancūzija bei Estija, kurios finalo dieną turėjo tenkintis, atitinkamai, vos 15 bei 24 vietomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

51 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
EJ
EJ
prieš 10 metus

Jau ši eurovizija seniausiai praėjo bet pasakysiu tik viena,Švedija anais metais buvo ryškiausia atlikėja per visą eurovizijos istorija,ji surinko daugiausiai dvylika balų ir stipriai atsiplėšė nuo kitų.Rusija irgi antra tikrai man jos patiko,eurovizija su humoru-man pats tas.Serbija irgi tiko trejetuke,viskas liuks.Mano favoritės buvo Kipro atstovės,norėjau kad jos nugalėtų,o Liietuva atleiskit bet Š.Kažko tikėjausi daugiau iš Donny mūsų…

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.