Eurovizija 2012 (dalyviai)

Lažybininkų prognozė — Švedijos arba Rusijos pergalė

Likus šiek tiek daugiau negu mėnesiui iki dienos, kai „Eurovizijos“ žvaigždės patrauks link Azerbaidžano sostinės Baku, kviečiame žvilgtelėti, kaip konkurso dalyvių galimybes vertina lažybų bendrovės.

Kitaip negu pernai, lažybininkai šiemet vieningai siūlo mažiausią koeficientą, kas lygu didžiausiai tikimybei, už Švedijos atstovės Loreen pergalę. Už jos sąraše rikiuojasi nuotaikingasis Rusijos močiučių kolektyvas „Buranovskije Babuški“.

Bendras kelių didžiausių Europos lažybų bendrovių siūlomu koeficientų topas šiandien atrodo taip:

  1. Švedija;
  2. Rusija;
  3. Danija;
  4. Jungtinė Karalystė;
  5. Serbija;
  6. Italija;
  7. Ispanija;
  8. Airija;
  9. Vokietija;
  10. Islandija;
  11. Graikija;
  12. Norvegija.

Lietuvos atstovo tikimybė laimėti konkursą vertinama 1 iš 50—100. Statymuose dėl patekimo į finalą, šalis svyruoja ant ribos — Donato Montvydo šansai pasirodyti finale arba likti už finalo ribų vertinami apylygiai.

Verta paminėti, jog praeitais metais tokiu pat laiku lažybininkų topų pirmas pozicijas užėmė Prancūzija bei Estija, kurios finalo dieną turėjo tenkintis, atitinkamai, vos 15 bei 24 vietomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

51 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ciciu
ciciu
prieš 11 metus

jei rusijos bobulkos laimes nusisaunu

Euroligonė
Euroligonė
prieš 11 metus

Na neblogai, bet… aš už tokią nealsuočiau…

popsicle
popsicle
prieš 11 metus
Euroligonė
Euroligonė
prieš 12 metus

O taip… kiek kartų tokios lažybos pasitvirtino? 😀 mmmm niekada? 😀 Kiek kartų Lietuvai buvo prognozuojama vieta penketuke? 🙂 Tokios lažybos man – ne rodiklis 🙂
Dėl rusų labai abejočiau, bet jei kitais metais visi vyktume į Norvegiją, nenustebčiau 😉

Little_Star
Little_Star
prieš 12 metus

Nežinau. Kad ir kiek besiklausyčiau šių metų Švedijos eurovizinės dainos niekaip ji man… Nežinau… Kažkaip nesueina. :/ O apie Rusiją… Ką čia ir bepridursi.

lala
lala
prieš 12 metus

Gal nelaimės, bet tikrai bus aukščiau už mūsų Donatą

Dowy
Dowy
prieš 12 metus

Švedija man patinka.. Bet vokiečiams atiduočiau pirmą vietą. Ir dar Kipro tokia linksma dainelė 😀 o Rusija – fui

skaistusia
skaistusia
prieš 12 metus

pritariu pernai ji buvo daug geresnė, o šiemet tragedija. Suprasčiau, kad priedainis būtu įsimintinas, o dabar jo išviso neina girdėti ir suprasti kokie ten žodžiai yra, ir pats pasirodymas niekam tikęs, plaikstosi ta atlikėja scenoje kaip kokia varna ir viskas. O aš dar kartą sakiau ir dar katą pasakysiu nei Rusija, nei Švedija nelaimės 😛 O mano favoritai yra Islandija, dar visai nieko Baltarusija Italija 😛

tragedy
tragedy
prieš 12 metus

svedijos pernai daina buvo 9999999kartu geresne o dabar tragedija.

kornelija
kornelija
prieš 12 metus

as pritariu, Rusija tai eilinis nepavykes bajeris, o Svedija tj isvis. Sjp jei ji laimetu tai tik irodytu, kad popsas dabar skaitosi geriausia muzikos rusimi, man asmeniskai per ausis jos daina eina. Mano nuomone, jei daina nekabina vos isgirdus tai ji nekokia.
Loreen fanams:neisizeiskit uz nuomones issakyma ir nevarykit ant kitu paziuru, ne visiem patinka klubinis popsas

Airis
Airis
prieš 12 metus

AS TAI UZ NORVEGIJA IR UZ KIPRA NES JU GERIAUSIOS DAINOS! O RUSIJA TAI SSSSSSS. NESAMONE KAZKOKIA NETUREJA KA ISSIUSTI IR ISSIUNTE NESAMONE TA RUSIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! O SVEDIJA IR NELABAI MAN. REIKIA GEROS DAINOS O NE TOKIA KAIP RUSIJA IR KITOS! LIETUVA TURETU BUTI APIE 10 VIETA. KAS PRITARIATE?

Hideo
Hideo
prieš 12 metus

Šiais metais tikiuos bus tas pats:D Švedija ir Rusija gaus blogas vietas o kokia Danijapoakartos Norvegijosir Azerbaidažno istorija:D kada 2008 Norvegija buvo 5 o 2009Nugalėjo taip Azerbaidžanas 2010 buvo 5 o 2011 nugalėjo ir praeitais metais Danija buvo penkta : D bet aš Norėčiaukad geriau iš mano topo kas nugalėtų o labiausiai tai dar kart Azerbaidžanas:)))

yamahoo
yamahoo
prieš 12 metus

Švedijos diana laimės! Linksmų Velykų visiems. 🙂

me
me
prieš 12 metus

Čia visiems ir taip aišku, kad Švedija su Loreen šiemet laimės. Galit net neabejot. Vi ses i Stockholm 2013! (eller Göteborg) 😀

Yu
Yu
prieš 12 metus

Švedijos daina per daug standartinė. Tokių pačių dainų radijuje ir televizijoje.
Su savo 90-ųjų stiliumi ir juodu akių raiščiu gal ir išsiskirsime popso fone.

hdwhfgkc
hdwhfgkc
prieš 12 metus

Visiskai nepalaikau Jusu tu ruskiu. Ka rusai surenge 2009 metais buvo kraupu. Parinko didziausia arena, o tarp ziurovu „bloku” didziausi tarpai, scena tokio dydzio kad prarija pacius atlikejus, pirmieji vedejai visiska gryba pjove. Nu galiu vardinti ir vardinti. Geriua kad visa tai nepasikartotu.

skaistusia To: mamama
skaistusia To: mamama
prieš 12 metus

gal turėjai omenį kad airiai, nes Isladijai atsvojau ne su vyrai, o tik vienas su moterimi 😀

KPB
KPB
prieš 12 metus

Jo ziuriu i topa ir nk nei per anksti nei per velai negaliu sprest aisku kaip diena kad svedai yra faoritai ir bus top 3- 100procentu. (manau kad ir laimes). Rusija seip tokia kaip sakant ant bajerio daina ir sou visas manau kazkaip kad 5-10topas jom sviecia. Danijos daina paprasta visai gera todel irgi tiketina kad bus 5-10. UK manau turetu nuo 10-15. (keista kad jie cia aukstai). Airiai vel gi man atrodo per aukstai sedi cia nes pernai jie lazybuose buvo 12 o simet 8 nors man atrodo maximum top 15tuke. Su graikais, norvegais tvarka cia man rodos. Keista kad tarp 12 cia paminetu nera kipro jie turetu but top 3-7 manau. Italija, Ispanija tvarka, Islandija irgi manau gerai vokieciai ir serbai irgi savo vietoj praktiskai na o Donatui ir visai Lietuvai linkiu tik vieno dalyko- SEKMES. 🙂 (manau i finala pateksim o ten man sunku spet bet manau 20-25.)

mamama
mamama
prieš 12 metus

tokia nuojauta, kad kazkodel laimes broliai islandai. Nezinau kodel. 😀

hdwhfgkc
hdwhfgkc
prieš 12 metus

Ka sarase veikia Airija ir Graikija?

checheche
checheche
prieš 12 metus

Pakelciau auksciau Ispanija, Islandija, dar is bedos Vokietija ir UK. O daugiau tam tope nieko nera.

checheche
checheche
prieš 12 metus

Nezinau, nei Danija nezavi, nei tuo labiau ta Loreen. Babushkos.. nu nezinau ar eiliniui ziurovui, prisedusiam prie teliko pasmotrint eurovizija ir negirderjus nei vienos dainos pries tai, jos keltu susizavejima. cirkas ir tiek. nors Verka su savo cirku antra vieta eme. Kazkaip tos lazybos man nerimtai atrodo. 😀

eve32i
eve32i
prieš 12 metus

Labai noreciau, kad danija butu pirma, o montvydas patektu i 15-uka:/

k
k
prieš 12 metus

Įvairios radijo stotys. Virusinė youtube reklama per visus socialinius tinklus. Nežinau dėl Lenos, bet 2010 Anna iš švedijos buvo laikyta pagrindine favorite, nors net nepraėjo į finalą . O kažkaip vokietaitė didesnis fenomenas buvo po pergalės:)

Laimis
Laimis
prieš 12 metus

Kur tos Svedijos perkista? Gal labiau tos Rusijos 😉 O uzpernai labiau del Vokietijos svaigo negu del Svedijos ;))

k
k
prieš 12 metus

Aha, pernai visi dėl Vengrijos, užpernai dėl švedės svaigo. Bet kažkaip nelabai joms ten sekės. Ir šiaip realiai mąstant Loreen jau tiek perkišta visur, kad nusibost pradeda. Rusijos idėja žiauriai gera. Dėl pasirodymo ir dainos pasiginčyčiau. Kaip ten bebūtų – mano favoritai šiais metais Šveicarija, Vengrija ir Italija 🙂

sima
sima
prieš 12 metus

Man tikrai patinka Donatas, ir viska daro jis puikiai, bet sutinku su tais, kurie juoksis is liaudies, kad visgi isrinkom Donata… duok Dieve, kad i finala praeitume, o apie auksta vieta net kalbos nera.
Svedija ar laimes, nzn, gali buti. Man nekliudytu. Nors kazkaip UK uzstrigo labiau 🙂

asas
asas
prieš 12 metus

„Loreen laimes siais metais su didiele tasku persvara pamatysit, o babushkos bus 3-5”
va kur vienintelis geras komentaras is visu jusu blevyzgavojimu

Nexus
Nexus
prieš 12 metus

nieko gero ta Svedija…

Wantas
Wantas
prieš 12 metus

Aš norėčiau, kad Italija laimėtų Euroviziją 🙂 O Švedijai duočiau kokią 15-20 vietą finale…

Brat2va
Brat2va
prieš 12 metus

Loreen laimes siais metais su didiele tasku persvara pamatysit, o babushkos bus 3-5 🙂

skaistusia
skaistusia
prieš 12 metus

Lievas rezultatas 😀 Nei Švedija, nei Rusija nelaimės, Rusės vos užlipusios ant senos kojas pakratytų negu jos leimėtų 😀 o man Islandijos daina geriausia 😛

A
A
prieš 12 metus

Manau Rusija nelaimės, nes komisija neduos balų, Švedija jei suskambės taip pat gerai kaip per melodifestival tai manau turi nemazai sansu.

uhu :D
uhu :D
prieš 12 metus

nu tie lazybininkai tikri kvailiai pinigo pasidarytu is tu babuskiu, o db favoritem padare 😀

AURA
AURA
prieš 12 metus

Kakutis ta svedijos daina

top
top
prieš 12 metus

nu , kad loreen laimes. net neabejoju. ir kad montvydas bus gale taip pat :}. neveltui velkasi apie 40 numeri. labai laukiu eurovizijos, kad pasijuokciau is visu kurie rinko ta mesla.

asas
asas
prieš 12 metus

Kas jums darosi liaudie? Kai loreen laimejo svaigot kokia ji liux, o dabar pilat

agnes
agnes
prieš 12 metus

Puiki Švedijos daina, tikrai verta 1 vietos!

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Švedija yra tokia bloga – Švedija nėra tokia bloga

Deividas
Deividas
prieš 12 metus

šiaip specialiai stengiausi išgirsti kuo mažiau šių metų eurovizinių dainų, girdėjau gal tik kokias keturias ir labiausiai iš jų man patiko švedų, jau praktiškai tris metus iš eilės vos išgirdęs dainą jau galėdavau pasakyti ar ji laimės ar ne, nė karto dar nesu suklydęs, išgirdęs švedų dainą pasijaučiau taip pat, kada pirmą kart išgirdau Rybako ar Lenos dainas… tikiuosi nuojauta neapgaus ir šį sykį, bet kokiu atveju – sėkmės ir mūsų atstovui Donatui Montvydui, tikiuosi, kad ir jis neblogai pasirodys, pakliūti į 10-tuką būtų nerealiai gerai… 🙂

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Danija arba Ukraina ar Nyderlandai turi laimėti nors ir Švedija yra tokia bloga bet tos 3 šalys man labiau patinka nei švedija

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

ESC fanai ant tiek supopsėję, jog niekas nesuvokia, kad Loreen šoka geišos šokį su gaivališka apranga…;DDD Kultūros išmanytojai…
Na, kaip bebūtų, jos aš nepalaikau. Manau, jog Islandija, Italija ar net Prancūzija labiau sužibės;)

Rokas
Rokas
prieš 12 metus

Kuo toliau klausau Loreen man atrodo kad ji siek tiek pervertinama daina gal ir originali,atlieka gerai ,bet siaip susisukus i ta uzuolaida paskui tas diedas atsiranda is dziungliu duociau 5-10vieta man tai patinka Graikija,Rusija,Islandija,Kipras,Norvegija,Serbija

d'Ark.
d'Ark.
prieš 12 metus

Man tai baisiai nepatinka Loreen pasirodymas. Netgi neestetiškai atrodo tas jos plaikstymasis kaip kokios pamišėlės…. ;DDD Kas dėl dainos, posmai man nelabai, o priedainis gana neblogas 🙂
Labiausiai džiaugčiausi jeigu laimėtų Danija (neskaitant Lietuvos ;DDDD)

To Ha
To Ha
prieš 12 metus

Verta paminėti, jog praeitais metais, tokiu pat laiku, lažybininkų topų pirmas pozicijas užėmė Prancūzija bei Estija, kurios finalo dieną turėjo tenkintis atitinkamai vos 15 bei 24 vieta..

Tad nereikia tiketis kad loreen laimes,duociau jai 15-20vt geriausiu atveju.

Ha
Ha
prieš 12 metus

Na jau baisesnės dainos už tą Loreen turbūt nėra šiemet… Kur skonis jų? Kas per lažybininkai… Tragedija būtų jei ji laimėtų

Justas
Justas
prieš 12 metus

UŽ ŠVEDIJĄ !!! Nenoriu, kad babuškos laimėtų ;/ Tai būtų tolygu Eurovizijos degradavimui, bet tikiu, kad taip neįvyks..

V
V
prieš 12 metus

Istorinė Eurovizija antrą kartą būtų šaunu. ;D Aš už Rusiją.

O šiaip ant bajerio galėtų graikai laimėt. :DDDD Įdomu, kas tada būtų ekonomine prasme…

Misteris J
Misteris J
prieš 12 metus

Aš tai už švedus!! 🙂 man tai tos rusų močiutės kažkokai nesąmonė.

Viktorija
Viktorija
prieš 12 metus

Neee.
Ju lievos dainos. 🙂
Man tai Airija geriausi. 🙂
Jed’ukai. <3

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.