Eurovizija 2011 (atrankos)

Naujas formatas šveicarų atrankoje

switzerlandNet penki iš eilės nepasisekę bandymai „Eurovizijoje“, šiemet pasiekę patį didžiausią fiasko, kai Michael von der Heide užėmė paskutinę vietą, privertė Šveicarijos televiziją visiškai keisti atrankos formatą.

Kitų metų atstovą į kaimyninėje Vokietijoje vyksiantį konkursą, pirmą kartą nuo 2004 metų, šveicarai rinks neuždaru būdu.

Viskas prasidės jau po mėnesio, spalio 1 dieną, kuomet visi, į „Euroviziją“ norintys atlikėjai, galės talpinti savo dainas interneto svetainėje eurovision.sf.tv. Lygiai po mėnesio, žmonės, užsukę į tą puslapį, galės balsuoti už mėgstamiausius ir geriausius kūrinius. Jų balsai lems tik pusę rezultato — kita pusė bus patikėta profesionaliai komisijai.

Susumavus visus balsus, kažkiek dalyvių pateks į didįjį nacionalinį finalą, kuris vyks gruodžio 11 dieną. Jo metu nugalėtoją ir tuo pačiu Šveicarijos atstovą 2011 metų „Eurovizijoje“ rinks tik žiūrovai.

Primename, kad paskutinį kartą ši šalis triumfavo 1988 metais, kuomet vos vieno taško persvara pergalę išplėšė vėliau pasaulinio lygio atlikėja tapusi Celine Dion. O per pastaruosius 10 metų Šveicarija į pirmąjį dešimtuką pateko vos 1 kartą — 2005 metais. Tada šios valstybės garbę gynė Estijos grupė „Vanilla Ninja“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
JoLy
JoLy
prieš 13 metus

Saulytea>>>aš irgi ;p

Saulytea
Saulytea
prieš 13 metus

Dievinu grupe Vanilla Ninja

Ačiūūūūūūūlabai
Ačiūūūūūūūlabai
prieš 13 metus

Lys Assia per sena 😛
tikėkitės, kad Šveicarai išsius kažką jau panašaus i Vanilla Ninja 😀

Lakkys
Lakkys
prieš 13 metus

Pernai Lovebugs turejo but top 5, maziausiai;D

Justas
Justas
prieš 13 metus

Taip norėjau , kad Šveicarijai Lys Assia atstovautu ;D

karina
karina
prieš 13 metus

jo 2005 metais geriausia buvo Vanilla ninja nors ju sudetyje nebuvo Maarjos o ja pakeite Triinu. jos buvo geriausios!!!!!!!!!!!!!!!!!! love vanilla ninja