Eurovizija 2010 (renginys)

Bosnija ir Hercegovina repetuos pakartotinai

bosnija-repeticija1

bosnija-repeticija2

Alain Douit (EBU) nuotr.

Dienai einant į pabaigą, į sceną paskutiniams patobulinimams žengė atlikėjas iš Bosnijos ir Hercegovinos — Vukašin Brajič. Nors vaikinas mums pristato roko stiliaus kūrinį, šalies komanda nutarė apsirengti kiek puošniau. Pasirodymą lydi dūmų sukuriama mistinė atmosfera, o, kadangi kolektyvas juda nedaug, daugybė žybsinčių šviesų kartu su atitinkamu kamerų darbu bandys žiūrovams perteikti kuo dinamiškesnį vaizdą.

Tiesa, tiek atlikėjo veide, tiek balse trūksta dainai charakteringo išraiškingumo, tačiau viską, ką gali, Vukšašin turės galimybę parodyti jau po penkių dienų pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Nors apie didžiausias aukštumas Bosnija ir Hercegovina, ko gero, šiemet gali tik pasvajoti, tačiau šis pasirodymas šaliai gali atnešti ganėtinai gerą rezultatą.

Konkurso organizatoriai šiemet dirba ypač nepriekaištingai, tačiau techninių gedimų neišvengta. Repeticijos metu sugedo viena iš kamerų, todėl Bosnijos ir Hercegovinos delegacija po visų repeticijų šiandien dar kartą grįš į sceną, kad pakartotų pasirodymą, veikiant visai įrangai.

Repeticijos ištrauka:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
vaiva
vaiva
prieš 13 metus

nevisai man trai patiko labai

JoLy
JoLy
prieš 13 metus

Kiek teko domėtis, ši daina nėra labai gerai vertinama. Mna pačiai ši daina nėra įsimintina, pasimeta tarp daugelio.

Romualdas
Romualdas
prieš 13 metus

Toks kuklus, paprastas pasirodymas, manau bus kam patiks 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.