Eurovizija 2008 (atrankos)

Eurovizijos atrankos finalo apžvalga realiu laiku

Taigi Lietuvai atstovaus JERONIMAS MILIUS.

Sveiki, mieli Eurodienos skaitytojai ! Šiandien mes sužinosime kas atstovaus Lietuvai Eurovizijos Dainų Konkurse, kuris vyks Serbijoje. Šį vakarą, aš Edgaras visas tris valandas padėsiu Jums sekti Eurovizijos įvykius. Jeigu neturite galimybės renginio stebėti per TV, galite tai padaryti per internetą. Tiesiog paspauskite čia. Linkiu Jums gero vakaro ir balsuokite už geriausią !

Pirmoji pasirodė Ingrida Žiliūtė. Ji atliko dainą You & I. Scenoje pasirodė 6 žmonės. Atlikėja ir šokėjai pakeitė choreografiją ir įvaizdį. Turime pripažinti, kad pasirodymas daug kartų geresnis nei pusfinalyje.

Antroji, Vilma Voroblevaitė, atliko dainą Vakaras. Įdomu kas atlikėjai pasiūlė tokį pigų apdarą. Scenoje pasirodė dar 4 pritariantieji vokalistai. Pasirodymas neįdomus. Atlikėja turi labai mažai šansų laimėti atrankos finalą.

Trečiosios pasirodė Julija ir Girma . Jos atliko dainą To my soul Turbūt daugelis žiūrovų negalėjo atitraukti akių. Be abejonės-šis pasirodymas iš matytų stipriausias. Daina atlikta be didesnių sunkumų. Vaizdas būtų daug geresnis jeigu salėje būtų tamsiau.

Laiptai pasirodė ketvirtieji. Jie atliko dainą Aš rasiu. Atlikimas ir pasirodymas savotiškai įdomus, bet Eurovizijoje nesužibėtų. Grupė neparodė nieko naujo, kas sudomintų Europą.

Penktieji Funny Beat. Pasirodymas nelabai pasikeitė nuo to, kuris buvo pusfinalyje. Vaizdas ir garsas įdomūs,  daina įsimenanti. Viskas atlikta gerai, bet tai šįvakar greičiausiai nepadės laimėti.

Šįvakar šeštoji pasirodo Augustė. Ji atliko dainą Do Something. Dainininkė paruošė šį tą įdomesnio. Pasirodymas vyko ne ant pagrindinės scenos,o ant daug mažesnės ir besisukančios pakylos. Žiūrint pasirodymą darosi baisu, kad kamera gali nukristi ant atlikėjos, juk žinome, kaip viskas „organizuota” LRT. Bet ačiū Dievui viskas baigėsi gerai. Pasirodymas labai gražus.

Septintoji, daugelio favoritė – Mini Me. Dainos pavadinimas YES. Daina atlikta nepriekaištingai. Įdomus pasirodymas, gražus vaizdas. Atlikėja turi labai daug šansų laimėti.

Pokeris – aštuntieji. Daina atlikta neblogai, bet pasirodymas gan nuobodus. Daina labai graži. Patobulinus pasirodymą, drąsiai galėtumėme Pokerį siųsti į Euroviziją!

Justas – devintasis. Daug judesio scenoje ir daugiau nieko. Dalis lietuviško teksto pakeista anglišku. Justui trūksta vidinės energijos. Atlikėjas neturi daug šansų laimėti.

Dešimtasis pasirodo Jeronimas Milius. Įdomi daina, įdomus atlikėjo įvaizdis, įdomus pasirodymas. Atlikėjas pelnytai sulaukė daug ovacijų. Jeronimas turi daug šansų laimėti.

Turbūt labiausiai laukta – Aistė Pilvelytė. Ji atliko dainą Troy on Fire. Gražus vaizdas scenoje, puiki atlikėjos išvaizda. Scenoje Aistė pasirodė viena. Bet ar nesitikėjome ko nors įspūdingesnio? Na, bet pasitikėkime Aiste. Ji jau ne pirmus metus bando laimę Eurovizijos atrankose.

Sasha Son – dvyliktas. Pažiūrėsime ar jis ir neliks dvyliktas. Pasirodymas daug įdomesnis nei pusfinalyje. Daina atlikta neblogai. Įdomi, bet ne iki galo išpildyta choreografija. Viskas bendrai atrodo gan gražiai.

Ilgai laukta – Raimonda. Ji atliko dainą Birdie’s Tweet. Kur dingo tą žavi Raimonda,kuri pasirodė pusfinalyje? Kas sugalvojo tą kvailą mintį su tokia apranga? Nekokį vaizdą atperka žavus kaip lakštingalos atlikėjos balsas. Mantas Petruškevičius atlikėją aprengė kaip karvę.

Paskutinioji šį vakarą pasirodo Nerri. Ji sudainavo Step into this World. Nors atlikėja tiek praeitais, tiek ir šiais metais turėjo gerą kūrinį, niekaip nesugeba parodyti dainos grožio. Atrodo, kad Eurovizijai ruoštasi paskutinę savaitę, ar net dieną. Nerri turi labai mažai šansų laimėti.

Žiūrovai, balsuodami nr. 1605 ir surinkę dviženklį pasirodymo numerį, nuspręs, kuris finalo dalyvis atstovaus Lietuvai tarptautiniame dainų konkurse. BALSAVIMAS PRASIDĖJO !

Svečiuose pasirodė Baltarusijos atstovas Ruslan Alehno, kuris atliko ypač pigią savo Eurovizinę dainą Hasta la Vista.

Dabar teletilto pagalba susijungiame su Azerbaidžiano televizija ir susipažinsime su šios šalies atstovu.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

244 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

kokie jus ziaurussss… perskaiciau siuos 200 komentaru (zinoma ne visus) ir sitaip sikaliojot kai laimejo Jeronimas 🙂 ot sako ikarscio apimtas nieko nesakyk ir nerasy. tiesa. o tai apdejot zmogu rodydami savo nusivylima… ir ar verta buvo? oho, kaip jis apdes visus europoje. tai ne pilvutytes ir ne mimytes 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Nerimauti nera cia del ko,taikykimes su realybe,nemanau,kad mes kazka pasieksim austesnio,tai mano nuomone.

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Nerimausiu iki pat geguzes 24 🙂 Nuostabios naujienos! Svajones pildosi – pagaliau Lietuva supranta apie muzika :)nesitikejau, kad taip kyla musu muzikinis lygis! Sveikintina!
Jeronimui – esi pats sauniausias Europoje!!!! 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Geriausia is geriausiu.: http://www.youtube.com/watch?v=LrczTKavRGE
nera net ko lyginti su Jaronimu..
Ji vaziuoja jau laimet.. kovot del geriausiu vietu.. o Jauneliai.. kuriuos dazniausiai isrenkam.. siuo atveju Jaronimas.. tiktai neuzimt paskutines vietos..
bet tikiuos, kad teturint Lietuviams tik toki skoni.. jis is vis nepateks i finala.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

N as tik manau,kad ji nusipelne tos keliones,bet kaip visada laimi visai negirdetas atlikejas,o ir pacios patirties as nepastebejau,maciau tik baime ir susijaudinima.

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

butent, Algirdai, tokia ir yra musu tautos klaida:) ir nieko cia nepakeisi.. kita vertus, nemanau, kad visi turi galvoti visiskai taip pat.:)
o del Pilvelytes… ji tikrai dainuoja booooring… bet as ja del prikolo nusiusciau, kad daugiau nelistu.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na keista is tikruju,matyt,yra daug visikai kitaip galvojanciu zmoniu,gal tai musu klaida..nieko pakeisim,kuo toliau,tuo prasciau viskas.

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/AleksandrasC/'>AleksandrasC</a>
prieš 2024 metus

Jaronimas ir taip buvo aisku kad laimes, o 4 fun buvo geriausia praeitais metais kas galejo vazioti, kazkaip sugebu atspeti kas laimes, jau 3 metai is eiles, galeciau net lazintis is 1000 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na nereiskia,kad Aiste yra vienoda savo stiliumi,tai tik mums taip atrodo,nes mes ja tiesiog per daug gerai zinome..O europa?jie gi jos beveik nezino,tad galbut jiems tai ir patiktu..

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Yusti/'>Yusti</a>
prieš 2024 metus

nesvaikit..:
"padarys geda", "nevertas", "nenusimano apie muzika"…
o jus idomu ka nors nusimanot?
pilvelyte??
kasmet eina su visiskai to pacio stiliaus visiskai eurovizine daina, ir jum cia idomu?
as tikrai dziaugiuosi.
negeda man uz lietuva, o uz pernai isrinkta 4Fun tukstanti kartu geriau.

Redagavo Yusti 2008-02-03 15:04

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Milius? Ha ha ha.Iš pritariančio vokalo į Euroviziją? Tikrai ne.Pilvelytė pasirodė geriausiai. Bet matot kaip lietuviai tikėjosi su 4fun gerai ir tyliai nukeliaut į aukštą vietą tai ir su Milium bando..nepavyks.

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

raminkites su tais perbalsavimais. viskas puiku:) man tai daugumos skonis kraupus… Pilvelyte??? eee…;((
saunuolis Milius:)
o Raimondai reikia psichologo pagalbos. (nors tikrai baisiai atrode su Petruskos skudurais..)

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na tavo tiesa artix,komisijos nuomone tikrai daro nemaza itaka Lietuvos eurovizijai,nes pavyzdiui ta pati Raimonda,kai "uzstume" Smoriginas del jos aprangos,kad net susigraudino,o tie,kurie tai puikiai mate eme uz ja veliau balsuoti,kaip uz "nuskriaustaja",argi tai ne manipuliacija.Vat butent,tokiose vietose komisijuos nuomone ir galbut nulemia ta visa rezultata.Taigi,komisija nera tokiame rengenyje pati svarbiausia ar teisingiausia.

Artix
Artix
prieš 2024 metus

Susitaikykiam, kol Lietuviai seks paskuj komisijos nuomone(kuri dar nei karta nepasitvirtino) tol uziminesim paskutines vietas =/

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na is dalies tai ne vieni busim kazkuo tai "panasus" i kitus atstovus,betgi yra dar ir kitu daug saliu,kurios irgi,matyt,yra kazka paruosusios iskirtinio parodyti europai.Musu atlikejas yra jau isrinktas,o ir taip jau nieko nebepakeisim,tad reiktu vertinti ir kitu saliu pasirodymus,bet ar tai nebus taip,kad jei mes ieskosim kazkokiu sutapimu su kitomis salimis,tai ir musu salis supanases ir atrodys nekaip.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

krc paziurejou estus:D tai kaskaip pagalvojou neveni busim nevikeliai:D o azarbaidzanas fu fu danija dar neklausiou

Neidomu
Neidomu
prieš 2024 metus

http://www.youtube.com/watch?v=5H1_IesvJqI

pazvelkit ka estai isrinko 😀 😀 😀

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/PaSlApTiSsS/'>PaSlApTiSsS</a>
prieš 2024 metus

Mano manymo verčiausia buvo Augustė, Tada Raimonda o vėliau man tas pats. :]] O Kad išrinko tą briedą tai ką aš žinau. Arba aš nesuprantu eurovizijos arba aš nesuprantu dar kažko. Jei būtų išrinkę, sakykim, Augustę ir ji Eurovizijoje būtų paskutinei vietoj man visiškai tas pats, nes daina graži, tokia taikinga. Bet tik pabando šis briedas būti paskutinis. Pamatysiu – užmušiu. Prisižiūrėjo jaunuolis Operos Fantomo ir nusprendė į Euroviziją nueiti. Daugiau nekomentuosiu. Vos mano mažytė širdutė atlaikė.

Neidomu
Neidomu
prieš 2024 metus

na galima eit miegot, rytoj visa diena turim kad pavaryti ant Jernimo ir uz ji balsavusius 😀

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Labanakt shnapsoman:)

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na nieko gero…reikia uzvedancios dainos!visi tai gerai zinom,bet priesingi rezultatai gaunasi..hmm kaip visada?

shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

Susitaikykim su tuo ka patys isrinkom. Ramios jums nakties, labanakt

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

e pastebejimas pernai laimejo balede, ir ka?

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Dar paziuresim kaip cia bus su juo..na gerai nustokim gincytis,nieko nepakeisim vis tiek..

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Ir reikia mums dabar pasiš***,atsiprašant,kai Vakarų Europa sąmokslą prieš Balkanus rengia.Atsirūgs ne vieniems metams dabar,jaučiu.

shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

pritariu anonymous. sedit cia ir persikat, reikejo galvot kai balsavimas vyko. duodu 100 procentu jei milius uzims gera vieta, tj pradesit ji girt ir dziaugtis kokie mes saunuoliai kad issirinkom ji o ne ka kita, ane? cia vadinasi lietuviskas mastymas

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Edgarass/'>Edgarass</a>
prieš 2024 metus

Na aš jau einu miegoti,jei užmigsiu (abejoju). Labai pavargau visą vakarą rašydamas-bet viskas dėl Jūsų,Eurodienos skaitytojų. Susitaikykim su tiesa,kokia ji bebūtų…

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Naivu tikėtis perbalsavimo. Ypač kai nebuvo jokių nesklandumų ir atstovą išrinko ne kas kitas bet patys lietuviai…

sakote nesureikšminti?
sakote nesureikšminti?
prieš 2024 metus

Gerai,bet tada tegul siunčia komisija.Beje,skirtumas buvo nedidelis,tad galėjo būti antras balsavimo turas.tarp lyderių.

Neidomu
Neidomu
prieš 2024 metus

pries metus nugalejo Serbija. Surprise, turint omenyje kad cia Balkanovizija?

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

ir vel tapi dudele kaip ir pernai su ta 4fun… jau bloga nuo jusu neapsisprendimo, bl jus patys isrinkote ir dzaiuketes. 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Taip taip..skubam balsuoti 😛

ir beje
ir beje
prieš 2024 metus

prieš metusn ugalėjo panaši baladė.Kur mes prieš metus buvome?;// Na taip,Miliaus dar nebuvo.Dabar pasijuoks iš mūsų ir vėl top 5 nuo antro galo.

Neidomu
Neidomu
prieš 2024 metus

as organizuoju perbalsavimu. Balsuokit telefonu 86001****. Zinutes kaina – 5 lt 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Man atrodo tikrai atsiras ne vienas dar zmogus pasipiktines siais rezultatais..galbut kas nors sugebes dar kaip nors pakeisti situacija ir padaryti perbalsavima..tikekimes,bent as tuo tikiu kolkas.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Ka cia svaigstat apie perbalsavima? Jus kiekvienais metais nepatenkinti ir reikalaujat kazko tai… reikejo balsuot kol buvo laikas, o ne tunot susilindusimes i deze, kuri vadinama kompiuteriu. Per isrinko "4fun", visi buvo nepatenkinti ir daug tokiu atveju butu galima vardinti. Ka issirinkom ta ir turim. Nera taip tragiska. Visgi ne kokia Voroblevaite isvaziavo. xDD "kaip nupjautas vasarojus…" xDDD

Tomas
Tomas
prieš 2024 metus

Protingiausias sprendimas būtų, jei Lietuva šiemet garbingai nenusiųstų nieko… nes bus eilinis PRAVALAS…

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na visikai nepalaikau as to Miliaus!nu nejam man atrodo ten vaziuoti!nejam! 🙁 taigi..

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

O kas organizuos tą perbasavimą? Galėjo surengti bent jau 2 turą tarp Jeronimo ir Aistės,nes skirtumas net 500 nesiekia.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

nu man tai jeronimo daina patiko, gali ir jis neapsijuoks pries visi europa, gaila kad aiste liko 2, nu bet it jeronimas gerai pavare, tikiuosi, kad mes neapsirikome ji isrinke… linkii jam sekmes eurovizijoje 🙂

Neidomu (tas pats Anonymous)
Neidomu (tas pats Anonymous)
prieš 2024 metus

as pvz per pirmas 10 minuciu negalejau prisiskambinti tuo telefonu. Galit imti mano citata kaip peticijos pagrinda.

shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

bliamba tik nepradekit zudytis 😀 eikit miegot nes rytas protingesnis uz vakara 😛

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

mu amn tai jeronimo daina patiko, gali ir jis neapsijuoks pries visi europa, gaila kad aiste liko 2, nu bet it jeronimas gerai pavare, tikiuosi, kad mes neapsirikome ji isrinke… linkii jam sekmes eurovizijoje 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Neidomu,na gerai,nieko cia nebepakeisim turbut..einu vandens atsigerti geriau..

1 3 4 5
Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.