Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Antrą repeticijų dieną pradeda neskoningas Makedonijos pasirodymas

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej.

Pirmadienio repeticijas pradeda Makedonijos atstovai „Eye Cue“. Pernai makedonė Jana Burčeska pati sužlugdė savo šansus silpnu pasirodymu, todėl tikėjausi, jog šių metų duetas pasirodys žymiai geriau. 

Dėl techninių nesklandumų žurnalistams nebuvo transliuojami pirmi du makedonų bandymai, o trečias bandymas buvo nuviliantis. Scenoje vyravo violetiniai, rožiniai ir geltoni atspalviai. Pasirodymą solistė pradeda, stovėdama scenos centre. Jai talkina trys pritariančios vokalistės, gitaristas ir būgnininkas. Marija atrodė vulgariai – apsiavė, sprendžiant iš eisenos, nepatogius aukštakulnius, atvirkščiai užsivilko rožinį švarką su iškirptomis pažastimis, o po švarku švytėjo pilki apatinius primenantys šortai. „Ateik ir paimk mane“, – dainuoja atlikėja. Baisu! Traukite vaikus nuo ekranų! Susidarė įspūdis, jog sceninis kostiumas buvo paruoštas per tą pusvalandį, kurį spoksojome į juodus ekranus, laukdami repeticijos. Tikėkimės, jog galutinio pasirodymo metu išvysime kitus drabužius.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Scenoje nieko ypatingo nevyksta. Dainininkės ir pritariančiųjų vokalisčių judesiai primena viliotinį, tačiau su sinchroniškumu dar reiktų padirbėti. Pasirodymo pabaigoje Marija trinasi nugara į gitaristą Bojaną, o pritariančios vokalistės žengia tiltu. Iš pradžių solistės vokalas skambėjo tvarkingai, tačiau pasirodymui įpusėjus Marija paduso. Taip pat nesu tikras dėl pritariančiųjų vokalisčių sąskambio – man asmeniškai pritrūko sopranų.

Anksčiau man patiko „Lost and found“, tačiau su tokiu pasirodymu naivu tikėtis Makedoniją išvysti „Eurovizijos“ finale.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus