Organizavimas

Antrą kartą Kijevo scenoje – Lietuvos atstovai „Fusedmarc“

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ redaktorius Tautvydas.
lietuva

15.30 val. į sceną savo antrai repeticijai lipo Lietuvos atstovai. Mūsų šalies atstovų pasirodymas – be didesnių pakitimų, tačiau dabar vaizdas scenoje atrodo daug tvarkingesnis. Dėl to pagirti galima kamerų darbą, kadangi kadrai daug gražesni. Kita vertus, vienu metu išvydome už atlikėjos prabėgančius operatorius, tad šį trūkumą dar reikėtų pašalinti. Šiek tiek pasikeitęs ir Viktorijos stilius – atlikėjos pirštus dabar puošia ilgi nagai. Tenka pripažinti, jog vokalistė scenoje šiandien jautėsi daug laisviau ir tai padėjo dar stipriau išreikšti energiją.

Apšvietimas išliko toks pat, dominuoja raudona spalva, kurią kūrinio pabaigoje papildo, o vėliau ir keičia auksiniai žiežirbų sūkuriai. Galime nuraminti ir tuos, kurie pirmosios repeticijos metu pasigedo širdies plakimą imituojančio gesto – šiandieninio pasirodymo metu jį matėme. Panašu, jog pirmojo bandymo metu Viktorija turėjo problemų su įgarsinimu, tačiau jos vokalas iš esmės skambėjo gerai.

Sunku pasakyti, ar „Fusedmarc“ sukels revoliuciją žiūrovams namuose ar profesionaliai komisijai, tačiau išvysime energingą ir vizualiai gražų pasirodymą, kuris tik papuoštų šeštadienio finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus