Eurodiena.ltNuomonėsPodkastai

Užkuraitis apie pirmą pusfinalį: patobulintas Käärijä ir verdiktas Lietuvos atstovui Silvester Belt

Į eurodienos podkastą sugrįžo ilgametis „Eurovizijos“ komentatorius, vedėjas ir komisijos narys Darius Užkuraitis, kuris apžvelgė pirmąjį 2024 m. konkurso pusfinalį. Kartu su eurodiena.lt redaktorimi Justu Buivydu muzikologas prisiminė, kaip spėlioti pusfinalių rezultatus sekėsi pernai bei aptarė Lietuvos atstovo Silvester Belt šansus patekti į finalą.

YouTube player

Temos:

  • Kaip mums spėlioti sekėsi pernai? (00:00);
  • Netikėtai stipri Lietuvos atranka (12:20);
  • Pirmo „Eurovizijos“ pusfinalio džiaugsmai ir vargai (17:55);
  • Reziumė – koks bus laimingasis dešimtukas ir kaip seksis Lietuvai? (01:42:35)

Eurodienoje buriame Lietuvos „Eurovizijos“ fanų bendruomenę bendruomenę, kurioje kiekvienas jaustųsi saugus ir gerbiamas. Visgi prisitaikyti prie šiuolaikinės kasdienybės sunku gali būti kiekvienam. Per metus maždaug 50 000 žmonių, kurie jaučiasi ne taip, kreipiasi ir sulaukia pagalbos iš „Jaunimo linijos“. Tad jūs tikrai nesate vieni.

Jei jaunas žmogus daro sau žalą, reiškia – dėl kažko kenčia. Ši kančia būna per sunki psichologiškai, todėl pakeičiama į fizinį skausmą.

Tokią kančią išbūti padeda atviras ir nuoširdus pokalbis su „Jaunimo linijos” savanoriais. Prisidėkite prie jų veiklos – padėkite jaunus žmones išgirsti anksčiau, nei jie paliks randus savo gyvenime!

Šiais metais savo 1,2% (ar bent dalį) GPM kviečiame skirti „Jaunimo linijai“. Svarbu: tai padaryti galite iki gegužės 1 d. Daugiau informacijos paspaudus čia.

Patinka tai, ką darome? Atsidėkok mums, būsime labai laimingi!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus