Eurovizija 2016 (renginys)

Pamatykite, kaip atrodys 2016 metų „Eurovizijos“ scena!

SVT nuotr.
SVT nuotr.

Šiandien ryte švedų transliuotojas SVT paskelbė, kaip atrodys „Eurovizijos“ scena Stokholme. Scenos dizainą sukūrė Frida Arvidsson ir Viktor Brattström, kurie ruošė scenas tiek „Melodifestivalen“ atrankos renginiams, tiek 2013 metų dainų konkursui Malmėje.

SVT nuotr.
SVT nuotr.

Dizaineriai išnaudojo apšvietimą kaip pagrindinį elementą scenos erdviniam vaizdui sukurti. „Bandėme sugalvoti kažką tokio, ką išvydę žmonės susimąstytų, kaip tai apskritai yra įmanoma“, – teigė Brattstrröm. Gamybininkų planus taip pat apima moderni LED siena, kurios viduje galės judėti atlikėjai. „Paprastai LED siena – tai didelis ekranas scenos fone, o mes ją suskaldėme ir leidome žmonėms pasirodyti viduje. Taip pat bandysime žaisti su sale ir sukurti optines iliuzijas“, – pridūrė Viktoras.

Renginio prodiuseris Sven Stojanovic džiugiai nustebo dizainerių darbu. „Scena išties atrodo įspūdingai, apdovanodama žiūrovus vaizdu, kurio galbūt anksčiau jiems neteko matyti. Nors scena suteikia neribojamas galimybes, ji taip pat verčia mus mąstyti kitaip. Tai ne tik išbandymas, bet ir įkvėpimas“, – pasakojo Sven.

Organizatoriai pasidalijo ir scenos pristatomuoju filmuku:

YouTube player

Kaip vertinate šių metų „Eurovizijos“ scenos maketą? Kviečiame įvertinti ir pasidalyti savo įspūdžiais komentaruose!

[starrater tpl=10]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus