Nuotr. eurovision.tv
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Armėnija atskleidė visą grupės „Genealogy“ sudėtį ir pristatė konkursinės dainos vaizdo klipą

Nuotr. eurovision.tv
Nuotr. eurovision.tv

Paaiškėjo, koks šeštasis atlikėjas prisijungs prie grupės-projekto „Genealogy“ narių penketuko, atstovausiančio Armėnijai „Eurovizijoje 2015“. Tai – Inga Arshakyan.

Šiandien taip pat pristatytas Armėniją reprezentuosiančios dainos „Don’t deny“ oficialus vaizdo klipas. Kūrinio autoriai – Armen Martirosyan ir Inna Mkrtchyan. Dainos tekste ryški universalių vertybių tema. „Laimė – tuomet, kai žmonės yra vieningi ir gyvena harmonijoje su savimi, savo šeimos nariais, partneriais ir t. t. Keičiasi žmonių kartos, bet genealogija išlieka. Vadinasi, meilės ir taikos vertybės yra pastovios,“ – žinute, užšifruota kūrinyje, dalijasi kompozitorius ir teksto autorė.

Grupę-projektą „Genealogy“ sudaro šeši dainininkai: Stephanie Topalian, Essaï Altounian, Vahe Tilbian, Mary-Jean O’Doherty VasmatzianTamar Kaprelian ir Inga Arshakyan. Pagrindinė suburtos grupės-projekto idėja – suvienyti šešis naujosios kartos atstovus armėnus, gyvenančius skirtinguose pasaulio kontinentuose: Europoje, Azijoje, Amerikoje, Afrikoje ir Australijoje.

Nuotr. Public Television of Armenia
Stephanie Topalian. Nuotr. Public Television of Armenia

Stephanie Topalian – dainininkė, gyvenanti Tokijuje, Japonijoje. Grupėje-projekte „Genealogy“ ji atstovaus Azijos kontinentui. Magiškas, plataus diapazono moters balsas Japonijoje sulaukia daug klausytojų simpatijų. Stephanie yra dainininkė, dainų autorė ir aktorė. Moterisyra labai talentinga ir artistiška. Tiems, kurie ją pamato ir išgirsta, abejonių nekyla – muzika buvo jos vaikystės svajonė, kurią ji troško įgyvendinti ateityje.

Vehe Tilbian. Nuotr. Public Television of Armenia
Vehe Tilbian. Nuotr. Public Television of Armenia

Vehe Tilbian – dainininkas, gimęs ir augęs Etiopijoje. Grupėje-projekte „Genealogy“ jis atstovaus Afrikos kontinentui. Vehe yra armėnų kilmės, tačiau gyvena Etiopijoje. Jis – entuziazmu trykštantis atlikėjas bei šokėjas, pasižymintis unikalumu dvelkiančio muzikos stiliaus puoselėjimu. Vyro repertuare persipina roko, techninės, regio, R&B, armėniškos ir etiopiškos muzikos ritmai, kuriuose ryškus lotynų muzikos akcentas.

Essaï Altounian. Nuotr. Public Television of Armenia
Essaï Altounian. Nuotr. Public Television of Armenia

Essaï Altounian – Prancūzijoje gyvenantis garsus armėnų kilmės atlikėjas. Jo balsas jau spėjo suvirpinti daugelį klausytojų širdžių. Jaunas vyras ne tik dainuoja – jis groja klavišiniais, kuria dainas ir yra aktorius. „Labai džiaugiuosi galėdamas atstovauti Armėnijai. Būti grupės „Genealogy“ dalimi man reiškia šį tą galingo. Tai – kaip tapti gija, jungiančia praeitį ir ateitį, dangų ir žemę“, – teigia atlikėjas.

Mary-Jean O'Doherty Vasmatzian. Nuotr. Public Television of Armenia
Mary-Jean O’Doherty Vasmatzian. Nuotr. Public Television of Armenia

Mary-Jean O’Doherty Vasmatzian – grupėje-projekte „Genealogy“ mergina priklausys Australijos kontinentui. Jos skaidrus balso tembras priskiriamas prie soprano tipo. Dainininkė savo kūrinius atlieka operose. Įkvėpta mamos, mergina studijavo šokį, grojimą fleita ir dainavimą.

Tamar Kaprelian. Nuotr. Public Television of Armenia
Tamar Kaprelian. Nuotr. Public Television of Armenia

Tamar Kaprelian gimė ir augo Amerikoje. Ji yra žymi JAV dainininkė ir dainų autorė, kurios giminės šaknys – Armėnijoje. Nuo 2010-ųjų Tamar išleido du muzikinius albumus pavadinimu „Sinner or A Saint“ ir „California“. Šiuo metu atlikėja gyvena Niujorke. Merginos muzikoje vyrauja santykių ir asmeninio vidinio augimo temos. „Aš esu labai laiminga galėdama prisijungti prie talentingų grupės „Genealogy“ atlikėjų ir reprezentuoti Armėniją bei Ameriką „Eurovizijoje“, skleisdama pozityvią taikos ir vienybės žinutę“, – atviravo dainininkė.

Inga Arshakyan. Nuotr. eurovision.tv
Inga Arshakyan. Nuotr. eurovision.tv

Inga Arshakyan – žymi Armėnijos dainininkė. Galingi atlikėjos ir jos sesers Anush Arshakyan balsai skambėjo armėniškose patriotinėse dainose. Nors ilgą laiką Inga buvo Armėnijos liaudies muzikos ir kultūros atstovė, dainininkė „Eurovizijoje“ dalyvauja nebe pirmą kartą. Drauge su seserimi ji reprezentavo savo šalį 2009-aisiais metais. Tad tokia pat atsakomybė ant pečių guls ir šiemet, nes, kaip paaiškėjo, Inga – šeštoji grupės „Genealogy“ narė.

Kaip idėjiškai suburtai grupei-projektui „Genealogy“ seksis Vienoje vyksiančiame  „Eurovizijos“ dainų konkurse, sužinosime gegužės 19 dieną. Armėnijos atstovai pasirodys pirmojo pusfinalio pirmosios dalies pabaigoje.

Kviečiame įvertinti kūrinį:

[starrater tpl=10]

Grupė-projektas „Genealogy“ – „Don’t deny“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vai
Vai
prieš 9 metus

Jau nezinau kiek dienu klausau ta pacia daina. Nuostabi!! Niekaip neatsibosta. Toje dainoje tiek visko daug, atrodo, kad kelios dainos sumaisytos net.

latuf
latuf
prieš 9 metus

Labai gerai.

Brat2va
Brat2va
prieš 9 metus

O man patiko mano top 10 tikrai paklius!

SmiLe
SmiLe
prieš 9 metus

Man tai nežinau kodėl, bet labai patinka <3

Me
Me
prieš 9 metus

Nieko labai jau nuostabaus, o sakė, kad vos ne šedevras daina bus