EBU nuotr.
Dalyviai

Armėnijai Liverpulyje atstovaus Brunette su daina „Future Lover“

Armėnijos transliuotojas AMPTV paskelbė, jog šaliai atstovaus atlikėja Brunette, kuri buvo išrinkta uždaru būdu. ATNAUJINTA: Ji Liverpulyje atliks dainą „Future Lover“.

YouTube player

„Future Lover“ yra vidutinio tempo, su ritmenbliuzo ir repo prieskoniais. Prieš išleisdama dainą, Brunette savo „Instagram“ paskyroje rašė, kad visus tuos mėnesius praleido, jog sukurtų dainą, kuri atskleistų ją kaip muzikantę ir kaip žmogų. Ji taip apt teigė, kad tikisi, jog daina palies klausytojų širdis taip pat, kaip palietė jos.

21-ių metų Elen Yeremyan, žinoma sceniniu vardu Brunette, yra populiari Armėnijos dainų autorė ir atlikėja. Mergina rašo dainas nuo pat penkiolikos metų amžiaus. Pirmąjį savo singlą „Love the Way You Feel“ ji išleido 2019 m., o vėliau dalyvavo įvairiuose muzikiniuose Armėnijos projektuose. Brunette taip pat yra merginų grupės „ThoseGirlz“, kuri tapo žinoma dėl atlikto singlo „Menq“, narė.

Be to, praėjusiais metais atlikėja dar išleido kelis savo singlus, tokius kaip:  „Gisher“, „Smoke Break“ bei „Bac kapuyt achqerd“. Visi jie itin išpopuliarėjo socialinėse medijose.

YouTube player

Armėnija šiais metais pasirodys antroje antrojo pusfinalio pusėje gegužės 11 dieną ir, jei pasiseks, finale gegužės 13 d.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus