LRT nuotr.
Eurodiena.ltEurovizija 2025Fanai

Prasideda finalinis balsavimo etapas: ką Lietuva turi siųsti į Bazelį?

Portalas eurodiena.lt, kartu su konkurso fanų klubu OGAE, kviečia rinkti atlikėjus, kuriuos Lietuvos „Eurovizijos“ fanai labiausiai norėtų išvysti atstovaujančius šaliai. Po pirmojo balsavimo etapo buvo išrinkta 20-mt dažniausiai minėtų atlikėjų, už kuriuos galite balsuoti jau dabar.

Pirmame etape skaitytojai nominavo daugiau nei 80 skirtingų Lietuvos atlikėjų. Nemažai jų buvo paminėti po vieną ar du kartus, tačiau kai kurie sulaukė ir beveik 30-ies nominacijų. Į finalinį balsavimą pateko 20 muzikantų.

YouTube player

Balsavimas, kaip ir didžiajame konkurse, vyks skiriant balus nuo 1 iki 8, o taip pat savo favoritus apdovanojant 10 ir 12 balų. Balsavimas tęsiasi dvi savaites – iki spalio 16 dienos.

Kuriuos atlikėjus labiausiai norėtumėte išvysti 2025 metų Lietuvos atrankoje?
  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *
  7. *
  8. *
  9. *
  10. *
  11. *
 

„Eurodienos“ komanda susisieks su skaitytojų favoritais ir gausaus gerbėjų būrio vardu pakvies juos dalyvauti nacionalinėje atrankoje „EUROVIZIJA.LT“.

Toks balsavimas Eurodienoje jau vyko 2008 m., o skaitytojai nusprendė, kad „Eurovizijoje“ labiausiai nori matyti Aistę Pilvelytę. Į penketuką taip pat pateko Jurga Šeduikytė, „LT United“, Andrius Mamontovas ir Rūta Ščiogolevaitė.

Išrinkime Silvester Belt įpėdinį „Eurovizijoje“ drauge!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus