Dalyviai

2020 „Eurovizijos“ šeimininkams atstovaus Jeangu Macrooy

Nyderlandų transliuotojas, šiemet rengsiantis „Eurovizijos“ konkursą paskelbė atlikėją, ginsianti šalies garbę Roterdamo scenoje. Antrąją pergalę iš eilės šaliai iškovoti sieks Jeangu Macrooy.

AVROTROS, kaip jau įprasta, savo atstovą dainų konkurse rinko uždaru būdu. 26-erių metų Jeangu Macrooy Roterdamo scenoje pasirodys gegužės 16 dieną vyksiančiame „Eurovizijos“ finale. Iš Surinamo kilęs atlikėjas Nyderlanduose gyvena nuo 14 metų. Paauglystėje Jeangu su broliu įkūrė muzikinį duetą “Between Towers“, o 2013 metais vaikinai išleido ir pirmąjį albumą. 2015 metais, jau Nyderlanduose atlikėjas pasirašė kontraktą su „Unexpected Records“ įrašų studija. 2017 metais dienos šviesą išvydo pirmasis solinis albumas „High on You“, o po poros metų – ir antrasis, pavadintas „Horizon“. 2017 ir 2018 metais Jeangu buvo nominuotas šalies muzikos apdovanojimuose geriausio naujo atlikėjo ir geriausio albumo kategorijose.

Daina, su kuria Nyderlandų atstovas pasirodys „Eurovizijos“ finale jau išrinkta, tačiau bus paskelbta tik vasario arba kovo mėnesį.

Kviečiame išgirsti keletą Jeangu Macrooy dainų:

„High on You“:

YouTube player

„Dance With Me“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus