Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Stilingas kroatės Frankos pasirodymas

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas. 

Antroji šiandien scenoje pasirodė 12-u numeriu kitą antradienį vyksiančiame pusfinalyje dainuosianti Franka iš Kroatijos.

Pasirodymo pradžioje kamera iš arti filmuoja Frankos ranką, o tuomet lėtai pereinama prie jos veido. Atlikėja vilki juodą, dalinai permatomą suknelę. Scenoje apšvietimas yra gan tamsus, tarp juodos spalvos įsimaišo mėlynos, geltonos, oranžinės šviesos ir jos nuolatos kinta. Pasirodymo metu yra naudojama vėjo mašina, sceną taip pat papildo dūmai.

Po pirmo posmo atlikėja atskirai į rankas pasiima mikrofoną ir stovą, pradeda daugiau judėti, o kamera Franką tuomet filmuoja iš visų pusių. Kalbant bendrai apie operatorių darbą, jis yra neblogas, pasirodymas atrodo dinamiškas ir perėjimai tarp kadrų yra tvarkingi. Šiam pasirodymui tikrai tinka filmavimas iš arti, kadangi atlikėja scenoje yra viena.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Prieš kūrinio kulminaciją, merginos veide išrieda ašaros. Vokaliai Franka skamba tikrai stipriai, dainos pabaigoje išgirstame ir puikiai skambančių ilgų, aukštų natų. Tiesa, mergina dainuoti kai kuriais dainos momentais padeda ir pritariančiosios vokalistės, tačiau jų scenoje nematome.

Iš ties tenka pripažinti, jog Kroatija po Makedonijos atrodys kaip tikra atgaiva. Skoningas ir stilingas pasirodymas, kurio nurašyti tikrai negalima.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus