Eurovizija 2012 (dalyviai)

Izraelio televizija į Baku siunčia grupę „Izabo“

Izraelio transliuotojas (IBA), nusivylusi pastarųjų metų metų šalies rezultatais „Eurovizijoje“, šiemet tiek atstovą, tiek dainą nusprendė rinki uždarai. Šiandien IBA paskelbė išsirinkusi vieną iš septynių atlikėjų, kuriems buvo pasiūlyta garbė atstovauti šaliai — grupę „Izabo“. Kolektyvas Baku visai Europai pristatys kūrinį „Time“. Jį turėtume išgirsti artimiausiu metu.

1989 metais susikūrusią grupę šiuo metu sudaro keturi nariai: Ram Shem Tov, Shiri Hadar, Jonathan Levi ir Nir Mantzur. Pirmieji du yra ir „eurovizinio“ kūrinio autoriai. Ketveriukė atlieka labai įvairių stilių muziką — nuo indie roko iki disko. Pastaraisiais metais „Izabo“ išleido kelis, Izraelyje didelio populiarumo sulaukusius singlus.

Primename, kad Izraelio atstovus išgirsime pirmojo pusfinalio metu. Pernai šaliai atstovavo „Eurovizijos“ nugalėtoja Dana International, kuri, nepaisant savo žinomumo, į finalą vietos neiškovojo.

Kviečiame pasiklausyti poros grupės kūrinių:

„On My Way“:

„Summer Shade“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
uhu :D
uhu :D
prieš 12 metus

zydai malaciai geras pasirinkimas

trackback
Izraelio atstovų „Eurovizijoje“ dainos dar teks palūkėti | Eurodiena.lt — Eurovizija. Konkurso dienoraštis
prieš 12 metus

[…] informacijos apie grupę „Izabo“ rasite ankstesniame mūsų straipsnyje […]

Tikranuomone
Tikranuomone
prieš 12 metus

Manau, kad ir mums toki rinkimo būdą reikų daryti, nes kai išrenka kokį beisoul tai apsiverkti noris. Mums reikia pozitivių, užvedančių dainų, įsimenančių. Man gėda dėltų kurie rašo, kad beissoul vertas būti Lietuvos atstovas Eurovizijoje. Jo balsas ne kiek išsikirtinis ar unikalus, o baisus ir tragiškas. Daina nuobodi ir VISIŠKAI neįsimenanti. O tie kurie sako, kad su šou būtų galima papirkti Europą manau labai klysta. Ar matėt nors vieną gerą Lietuvos pasirodymo ŠOU? išskyrys LTunited, nes ten viską darė Mamontovas ir visi kiti. Žodžiu, galvokit ką renkat, nebalsuokit už tuos, kurie tiesiog išskirtiniai ar jums patinka, balsuokit už tuos, kurie patiks Europai, o ne jums mažos šalies dar mažesniems gyventojams.

Didi
Didi
prieš 12 metus

Nu gera gera man labai patiko ;))

skaistusia
skaistusia
prieš 12 metus

klipas neblogas 😀

Laura
Laura
prieš 12 metus

ta summer shade gerule daina