Eurovizija 2010 (renginys)

Čekija nedalyvaus 2010 metų „Eurovizijoje“

tschechische_republikKaterina Fričova, Čekijos televizijos CT programų direktorė, vietiniam interneto portalui pranešė, kad Čekija, dėl nedidelio susidomėjimo konkursu ir labai prastų rezultatų, nedalyvaus kitų metų „Eurovizijos“ konkurse.

CT atstovė taip pat prisipažino, kad niekaip nesupranta, kodėl konkursas sulaukė didelio dėmesio kaimyninėje Slovakijoje.

Čekija debiutavo 2007 metais. Į Helsinkį išvyko grupė „Kabat“, tačiau, gavę vienintelį tašką iš Estijos, liko paskutiniai. Pernai Tereza su daina „Have Some Fun“ tikėjosi pasirodyti finale. Tačiau viltys žlugo ir mergina liko priešpaskutinė. Na, o šiemet Gipsy.cz patyrė visišką fiasko ir liko be taškų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 14 metus

Tai kad su tokiais pasirodymais nieko gero negalima buvo ir tikėtis

Lakkys
Lakkys
prieš 14 metus

Vat kame ir ironija, skeptiškai (atsainiai) žiūri, o nori gerų rezultatų. Tai laikas keistpožiūrį.

Edgaras
Edgaras
prieš 14 metus

Kaip žiūri į šį konkursą tokie ir rezultatai. Tik tris metus dalyvavo, o jau skeptiškai žiūri, juokinga. Suprantu, kad kokia Prancūzija gali skeptiškai žiūrėti, bet jie dalyvauja nuo pat pradžių.

Erika
Erika
prieš 14 metus

Šiaip turiu pažįstamų gyvenančių Čekijoje. Galiu pasakyti, kad ten muzikos lygis žymiai aukštesnis nei Lietuvoje, daug gerų soul, roko ir pop dainų atlikėjų. Tačiau situacija artima Lietuvai. Mažas galimų rėmėjų ir pačių atlikėjų susidomėjimas. Čekai į šį konkursą žiūri labai spektiškai.

Lakkys
Lakkys
prieš 14 metus

Tai klausykit, reikia imtis kazkokiu priemoniu, nes asmeniskai man visos Ceku dianos buvo siaubingos, na iskyus siu metu, tokia savotiska. Manau, kad Cekijoje atsirastu geresnis atstovas, jei atsirastu finansavimas, reklamos ir t.t.