Gyvenimas po Eurovizijos

Dima Bilanas nežino, kokios šalies mieste dainuoja!

06_rus_dimabilan-resize-s925-s450-fit1Birželio 28-ąją dieną praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtojas koncertavo Baltarusijoje, Gomelio mieste. Prieš koncertą vykusioje spaudos konferencijoje Dima sakė: „Atvažiavus į Ukrainą, man visada rodosi, jog atvažiuoju į kokią tai Angliją, sprendžiant iš to, kokie čia tvarkingi žmonės tave sutinka stoty. Man patinka čionykštė nuotaika, patinka tai, ką matau pro langą…“.

Tolesnei pokalbio temai pakrypus apie praeitą savaitę mirusį pop karalių Michael’ą Jackson’ą, Dima Bilanas pasakojo, jog su juo yra susitikęs per Brunėjaus princo Azimo gimtadienio šventę 2006-aisiais. „Tai buvo paskutinis Michael’o koncertas, po to vykusiame privačiame pokylyje man pavyko su juo susipažinti — kalbėjomės netgi  5 minutes. Taip ir užsimezgė šilti, draugiški santykiai“ — atviravo dainininkas.

Kalbėdamas apie tolimesnius savo planus, Dima prasitarė, jog bandys dar kartą kovoti dėl bilieto, suteikiančio teisę dainuoti ant „Eurovizijos“ scenos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
karina
karina
prieš 14 metus

noriu kad dima vaziuotu i eurovizija

karina
karina
prieš 14 metus

to kazkas
kad dar karta laimetu
butu gerai jei jis ir rybakkas vaziuotu i eurovizija idomu kas laimetu, manau bilanas. ir jis turi dar karta dalyvauti

kazkas
kazkas
prieš 14 metus

Geriau jis daugiau nedalyvautu toje Eurovizijoje. Karta juk jau laimejo. Tai kam dar dalyvauti?

Sara
Sara
prieš 14 metus

O ne,prašau,tik ne jis.

karina
karina
prieš 14 metus

a radau nu tai kas supainiojo gal veliau ar pries tai turejo koncerta ukrainoje ir gal kalbejo apie ukraina o ne apie baltarusija

karina
karina
prieš 14 metus

saunuolis dima teisingai varyk ir laimek dar karta eurovizijoje butinai prabalsuosiu uz tave, o kokio cia miesto jis nezino juk jam rodosi tai abtraste neatitinka

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.