Eurovizija 2009 (renginys)

Antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis: apžvalga realiu laiku

logologotipas5

Labas vakaras, gerbiamieji „Eurodienos“ lankytojai. Jau antrą kartą šią savaitę aš, „Eurodienos“ redaktorius Tautvydas, artimiausias dvi valandas padėsiu jums stebėti Lietuvai kupiną nervų antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį. Šį vakarą Jūsų vėl laukia nuolat papildoma konkurso apžvalga, o komentaruose galėsite komentuoti ir diskutuoti su kitais „Eurodienos“ skaitytojais apie renginį. Taip pat galėsite balsuoti apklausose, matysite „Eurodienos“ redaktorių komandos įvertinimus. Tikimės, kad nepagailėsite poros litų ir balsuosite už jums labiausiai patikusį pasirodymą.

Likti su mumis verta ir dėl kitų priežasčių: jūsų laukia konkursas. KIEKVIENAS, kuris iki balsavimo pabaigos apžvalgos komentaruose atspės visus 10 finalistų, laimės raktų pakabutį su „Eurovizine“ Lietuvos vėliavėle.
Rašydami komentarą aiškiai nurodykite, kad čia Jūsų spėjimai, o ne asmeniniai favoritai, bei pateikite 10 šalių, kurie, Jūsų manymu, pateks į finalą.

Ir tai dar ne viskas. Redaktoriaus nuožiūra, vienam mūsų skaitytojui, kuris tris „Eurovizijos“ konkurso vakarus (nebūtinai visus) rašys įdomiausius komentarus, taip pat padovanosime šį suvenyrą.

Transliaciją galėsite stebėti Lietuvos Televizijos eteryje arba internetu. Pastaruoju būdu transliacija bus pasiekiama LRT svetainėje bei oficialiame „Eurovizijos“ puslapyje.

Šį kartą Jums palinkėsime  kuo stipriau palaikyti Lietuvos atstovą, o Sashai – kuo geriau pasirodyti.


Lygiai 22.00 val. nuskamba „Eurovizijos“ himnu tapusi melodija, kuri praneša, kad prasideda tiesioginė antrojo pusfinalio transliacija iš Maskvos. Atidarymo ceremonija prasideda „Eurovizijos“ nugalėtojų dainų skambėjimu su rusiškais motyvais. Scenoje matome dideles lėle – matrioškas. Tuomet pasirodo šokėjai. Vėliau scenoje pasirodo net lokiai (žinoma, netikri). Pasirodo pusfinalio vedėjai Natalija Vodianova ir Andrėj Malachovas. Pamatome lentelę su visomis pusfinalyje dalyvaujančiomis šalimis. Norint balsuoti, reikės skambinti numeriu 1605 arba siųsti žinutę numeriu 1358, įrašius patikusio pasirodymo numerį.

Atsiprašome, šios apklausos duomenų bazėje nėra.


01. Kroatija kroatija

Pirmieji šiandien – Kroatijos atstovai. Scenoje matome 6 žmones: vieną vyrą ir keturias merginas. Visi vilki tamsius drabužius. Scenoje vyrauja mėlyna spalva. Fone matome gėles. Viduryje pasirodo baltą suknelę vilkinti Andrea. Šou nėra  išskirtinis, todėl į finalą iškopti bus pakankamai sunku.

„Eurodienos“ įvertinimas: 7


02. Airijaairija

Toliau – merginos iš Airijos. Iš karto suprantame, kad pasirodymas žymiai skirsis nuo prieš tai matyto. Scenoje vyrauja daug spalvų. Merginų vokalas pakankamai geras. Verta paminėti, kad viena iš atlikėju – būgnininkė – lietuvė. Lengvojo roko gerbėjai turėtų šiemet sirgti už Airiją.

„Eurodienos“ įvertinimas: 7,8


03. Latvijalatvija

Tretieji šiandien kaimynai latviai su daina „Probka“. Scenoje šeši žmonės. Pagrindinis vokalistas visą laiką daug juda. Fone matome gatvę. Dažnai keičiasi spalvos. Vokalas galėtų būti ir geresnis. Vis dėlto pasirodymas pakankamai įdomus. Ar šiemet „braliukai“ vėl bus aukščiau už mus?

„Eurodienos“ įvertinimas: 6,7


04. Serbija serbija

Antrasis pusfinalis jau įsibėgėja. Toliau – linksmieji Serbijos atstovai. Pagrindinis vokalistas (jį nesunku atskirti, pamačius jo įspūdingą šukuoseną) vilki geltoną švarką. Scenoje vyrauja šviesios spalvos. Fone matome armoniką, žmones. Kol kas – tai linksmiausias vakaro pasirodymas. Tačiau kaip jį įvertins Europa, tikrai neaišku.

„Eurodienos“ įvertinimas: 6,7


05. Lenkija lenkija

Dar vieni mūsų kaimynai. Šį kartą lyriškoji Lenkijos atstovė Lidia Kopania. Scenoje dominuoja mėlyna spalva. Visi scenoje esantys žmonės vilki baltus drabužius. Neretai parodomi du baleto šokėjai. Vis dėlto atlikėjos vokalas galėtų skambėti geriau.

„Eurodienos“ įvertinimas: 7,5


06. Norvegijanorvegija

Gausiais plojimais pasitinkamas Norvegijos atstovas. Scenoje matome mėnulį, žvaigždes, namelius – visa tai sukuria nakties efektą. Per antrą posmą prie atlikėjo prisijungia dvi pritariančios vokalistės. Alexander turi labai stiprų balsą, kurį sugeba pademostruoti. Pasirodymo gale panaudojama pirotechnika.

„Eurodienos“ įvertinimas: 9,7

Atsiprašome, šios apklausos duomenų bazėje nėra.

07. Kipraskipras

Po įspūdingo Norvegijos pasirodymo, atėjo metas ramiai Kipro dainai. Scenoje vėl vyrauja mėlyna spalva. Matome tris šviesą skleidžiančias dėžes, ant kurių vėliau atsisėda ir Christina (pagrindinė vokalistė). Vis dėlto gražią dainą užgožia silpnas vokalas, todėl Kipro nepatekimas nebūtų didelė staigmena.

„Eurodienos“ įvertinimas: 7,5


08. Slovakijaslovakija

Atėjo metas pasirodyti po 11 metų sugrįžusiai Slovakijai. Jai atstovauja duetas. Pirmiausia matome tik merginą, tačiau vėliau pasirodo ir vyriška dueto pusė. Scenoje matome žvakes, ekranuose – kadrus iš dainos vaizdo klipo. Už širdies griebianti meilės atlikta puikiai.

„Eurodienos“ įvertinimas: 8,7


09. Danijadanija

Devintas šiandien – Danijos atstovas Brinck. Jis atlieka dainą „Believe Again“. Naudojami dūmai. Scenoje penki žmonės. Vokaline prasme pasirodymas galėtų būti ir geresnis. Pasirodymo gale panaudota pirotechnika. Galbūt kai kam ši daina gali pasirodyti banali, tačiau į finalą patekti tikrai turėtų.

„Eurodienos“ įvertinimas: 8,2


10. Slovėnijaslovenija

Dabar į sceną lipa Slovėnijos atstovai – grupė „Quartissimo“ su vokaliste Martina. Pradžioje visi atlikėjai slepiasi už širmos. Pirmi iš jos išlenda kvarteto nariai. Scenoje dominuoja labai gražus spalvų derinys – raudona ir juoda. Matome natas. Įpusėjus dainai, pagaliau išgirstame ir vokalinę dainos pusę. Martina pirmą posmą atlieka slovėnų kalba. Dainos pabaigoje pasirodo ir pati vokalistė. Ji vilki gražią suknelę. Jos vokalas pakankamai stiprus. Slovėnija turi pakankamai nemažai šansų patekti į finalą.

„Eurodienos“ įvertinimas: 8,7


11. Vengrijavengrija

Dabar šokti kviečia Vengrijos atstovas. Visi vilki pakankamai ryškius drabužius.Pasirodymo metu visa laiką judama. Vyrauja mėlyna spalva (ne per daug tos mėlynos šiandien?). Vis dėlto atlikėjo vokalas pakankamai silpnas, todėl nemažai šansų, kad ši energinga daina neliks įvertinta.

„Eurodienos“ įvertinimas: 5,7


12. Azerbaidžanasazerbaidzanas

Šis pasirodymas pasitinkamas gausiai plojimais. AySel ir Arash drabužiai gražiai suderinti. Be jų scenoje matome dar keturias šokėjas. Fone dominuoja raudona, kartais mėlyna spalvos. Pasirodymas energingas, vokalai geri. Naudojama pirotechinika. Būtų didelė staigmena, jei ši šalis nepatektų į finalą.

„Eurodienos“ įvertinimas: 9,2

Atsiprašome, šios apklausos duomenų bazėje nėra.

13. Graikijagraikija

Jau netrukus pasirodys Sasha Son(g). Tačiau prieš tai – Graikija. Scenoje šeši žmonės. Per priedainį atlikėjas nušoka nuo platformos. Vėliau matome dar kelis įspūdingus triukus. Pasirodymas iš tiesų energingas ir į finalą turėtų lengvai patekti.

„Eurodienos“ įvertinimas: 8,3


14. Lietuvalietuva

Pagaliau taip lauktas Lietuvos pasirodymas. Sasha pasirodymą pradeda prie fortepijono. Jis vilki kostiumą bei neatsiejama savo įvaizdžio detalę – skrybelę. Su juo dar keli pritariantieji vokalistai.  Dominuoja mėlyna spalva. Ekranuose matome klavišus. Per antrą priedainį atlikėjas jau baigia groti ir vaikšto po sceną. Vokalas puikus. Paskutinį priedainį Sasha atlieka rusų kalba. Pasirodymą užbaigia rankoje laikydamas ugnį!

„Eurodienos“ įvertinimas: 9,8

Kurių šalių kūrinius „Vaikų Eurovizijai“ šiemet vertinate geriausiai?

  • Kūrinių neklausiau / Konkursu nesidomiu (23%, 28 balsai)
  • Rusijos (14%, 17 balsai)
  • Švedijos (12%, 15 balsai)
  • Nyderlandų (9%, 11 balsai)
  • Azerbaidžano (8%, 10 balsai)
  • Gruzijos (7%, 9 balsai)
  • Izraelio (7%, 9 balsai)
  • Ukrainos (5%, 6 balsai)
  • Belgijos (4%, 5 balsai)
  • Armėnijos (4%, 5 balsai)
  • Baltarusijos (2%, 3 balsai)
  • Moldovos (2%, 2 balsai)
  • Albanijos (1%, 1 balsai)

Iš viso balsavo: 75


15. Moldovamoldova

Po ramaus Lietuvos pasirodymo, sceną užima Moldovos atstovė Nelly Ciobanu. Fone dominuoja tautiški raštai. Su Nelly yra dar penki žmonės. Visi vilki tautiškais motyvais paremtus drabužius. Pasirodymas energingas, vokalas geras, todėl Moldovos šansai patekti į finalą yra dideli.

„Eurodienos“ įvertinimas: 8,8


16. Albanijaalbanija

Dabar pasirodo viena jauniausių šių metų dalyvių – albanė Kejsi Tola. Su  ja scenoje trys šokėjai (vienas nežemiškos kilmės) ir dvi pritariančios vokalistės. Kejsi vilki jos kojas ilginančią suknelę. Vokalas pakankamai neblogas. Tačiau Albanijos šansai patekti į finalą nėra labai dideli.

„Eurodienos“ įvertinimas: 7,5


17. Ukrainaukraina

Septyniolikta pasirodo Ukrainos atstovė Svetlana Loboda. Pasirodymą ji pradeda rangydamasi „pragaro mašinoje“: scenoje įrengtuose trijuose rutuliuose. Iš viso scenoje šeši žmonės. Dominuoja raudona ir oranžinė spalvos. Svetlana vilki gražią raudoną suknelę. Vokalas pakankamai geras. Gale įvežami būgnai, kurių šonuose kabo Ukrainos vėliavos. Ši šalis šiemet surengė vieną įspūdingiausių pasirodymų

„Eurodienos“ įvertinimas: 9,2


18. Estijaestija

Priešpaskutinė šiandien – Estija. Šiai 5 kartus iš eilės į finalą nepatekusiai šaliai atstovauja grupė „Urban Syphony“. Scenoje vyrauja tamsiai mėlyna spalva, sukuriamas nakties efektas. Pagrindinė atlikėja vilki labai gražią violetinę blizgančią suknelę. Vokalas yra puikus. Pasirodymo gale panaudojami dūmai. Tai vienas geriausių šio vakaro pasirodymų.

„Eurodienos“ įvertinimas: 9,5


19. Olandijaolandija

Atėjo metas paskutiniam šio vakaro pasirodymui. Grupės „De Toppers“ vilki blizgančius kostiumus. Su jais – trys baltas sukneles vilkinčios merginos, kurios priverčia šyptelti (ypač viena iš jų). Scenoje dominuoja mėlyna spalva. Daina popsinė ir nieko neišsiskirianti, tačiau palankus pasirodymo numeris gali išvesti Olandiją į finalą.

„Eurodienos“ įvertinimas: 6,8


Prasideda balsavimas! Norėdami balsuoti, reikia skambinti numeriu 1605 arba siųsti žinutę numeriu 1358, įrašius patikusio pasirodymo numerį. Pirmą kartą pakartojami visi pasirodymai. Po pakartojimo rodomas vaizdo įrašas, kuriame matome šiųmetinius dalyvius. Likus balsuoti daugiau nei 5 minutėm, dar kartą pakartojami visi pasirodymai.

Kaip vertinate Lietuvos pasitraukimą iš šių metų „Vaikų Eurovizijos“ konkurso?

  • Neigiamai (43%, 123 balsai)
  • Teigiamai (19%, 55 balsai)
  • Man tas pats (15%, 42 balsai)
  • Greičiau neigiamai, negu teigiamai (14%, 40 balsai)
  • Greičiau teigiamai, negu neigiamai (9%, 26 balsai)

Iš viso balsavo: 286

Iš kurių pirmųjų nacionalinės atrankos dalyvių tikitės stipriausio konkursinio pasirodymo?

  • „DAR“ (23%, 111 balsai)
  • Monika Linkytė (14%, 68 balsai)
  • Julija Jegorova (9%, 46 balsai)
  • Baiba (8%, 37 balsai)
  • Nežinau (6%, 30 balsai)
  • Gabrielius Vagelis (6%, 29 balsai)
  • Ieva Zasimauskaitė (5%, 26 balsai)
  • „El Fuego“ (4%, 21 balsai)
  • Berta Timinskaitė (4%, 20 balsai)
  • „Eden“ (4%, 19 balsai)
  • Ugne Smile (3%, 16 balsai)
  • „Multiks“ (3%, 15 balsai)
  • Neringa Šiaudikytė (3%, 14 balsai)
  • „Chill Out, Have No Doubt“ (2%, 10 balsai)
  • Vincentas Linkevičius (2%, 8 balsai)
  • Sofi (2%, 8 balsai)
  • Algirdas Bagdonavičius — Al Bagdo (1%, 6 balsai)
  • Nerijus Pečiūra (1%, 4 balsai)

Iš viso balsavo: 355

Kuriuos antroje laidoje pasirodžiusius dalyvius norėtumėte matyti kitame atrankos į „Euroviziją“ ture?

  • „Timohi“ (29%, 158 balsai)
  • I. Zasimauskaitę ir G. Vagelį (21%, 115 balsai)
  • Beissoul ir Gabrielę Griciūtę (20%, 107 balsai)
  • „Alive way“ (11%, 61 balsai)
  • Giedrę Smolskaitę (10%, 54 balsai)
  • Nežinau / Nemačiau pasirodymų (5%, 27 balsai)
  • Mundis ir Elvina Milkauskaitė (2%, 9 balsai)
  • Nėrių Pečiūrą (1%, 7 balsai)
  • Feliksas Merlin. (1%, 3 balsai)

Iš viso balsavo: 444


Pasibaigė balsavimas! Tikėkimės, kad palaikėte savo favoritus.

Iš kurių antrosios nacionalinės atrankos laidos dalyvių tikitės geriausių pasirodymo kitame etape?

  • „Timohi“ (30%, 158 balsai)
  • Linas Adomaitis (10%, 54 balsai)
  • „Alive way“ (9%, 48 balsai)
  • Eglė Jakštytė (9%, 46 balsai)
  • „Božolė“ (8%, 41 balsai)
  • Nežinau (7%, 35 balsai)
  • Girmantė Vaitkutė (5%, 27 balsai)
  • Giedrė Smolskaitė (4%, 20 balsai)
  • „Gerai Gerai & Miss Sheep“ (3%, 16 balsai)
  • Donatas Šimkus — Dūmas (3%, 15 balsai)
  • „Saulės broliai“ (3%, 14 balsai)
  • „Freezing Kiss“ (3%, 14 balsai)
  • „Glaam“ (2%, 12 balsai)
  • Andrius Pojavis (2%, 12 balsai)
  • Sepa (2%, 9 balsai)
  • „D’Oro“ (1%, 5 balsai)
  • „Merlin“ (0%, 1 balsai)

Iš viso balsavo: 422


Dabar Maskvoje pasirodo daugybė šokėjų porų. Šokami rusų liaudies šokiai. Tuo tarpu mes matome reklamą… Po šio pasirodymo vėl matome vedėjus. Jie kalba stovėdami tarp minios žmonių. Parodomi finalistų (Prancūzijos, Rusijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės ir Ispanijos) dainų sutrumpinimai.


Pagaliau atėjo visą vakarą laukta akimirka – finalistų skelbimas. TAIGI, Į FINALĄ KELIAUJA:

  • Azerbaidžanas
  • Kroatija
  • Ukraina
  • Lietuva!!!
  • Albanija
  • Moldova
  • Danija
  • Estija
  • Norvegija
  • Graikija

Deja, bet Airija, Latvija, Serbija, Lenkija, Kipras, Slovakija, Slovėnija, Vengrija ir Olandija į finalą nepateko. Ačiū visiems, stebėjusiems antrą pusfinalį ,ir susitiksime šeštadienį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

143 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
prikolas
prikolas
prieš 14 metus

#
Eglė says:
Gegužė 15, 2009 0:06

Drebėjau laukdama, kol tuos vokus atvertinėjo. AČIŪ. Keista, tačiau Sasha pasirodė geriau nei gerai. Gal galėjo šiek tiek garsiau dainuoti, bet ir taip puiku. 🙂

—> Tai reikejo televizoriu pasigarsint ir butu gerai ;DD

SKAISTE
SKAISTE
prieš 14 metus

del daug ko susimovet

SKAISTE
SKAISTE
prieš 14 metus

nepaprastai dziaugiuosi

Eurovision2009
Eurovision2009
prieš 14 metus

uraaa 😀

MoNi
MoNi
prieš 14 metus

pakopinau gana įdomią citatą 😉

„Paklaustas, kas, jo nuomone, Sashai Son(g) lėmė pergalę pusfinalyje, M. Tyla atsakė, kad „viskas kompleksiškai“.

„Aš nežinau, ar jūs matėte, bet kas žiūrėjo rusų kanalą, sakė, kad rusai labai nuoširdžiai džiaugėsi tuo, kad Sasha papuolė į finalą. Spauda Sashą įvardino šių metų „Eurovizijos“ atradimu. Tiek vokiečiai tai paminėjo, tiek kitų šalių naujienų agentūros“, – teigė pašnekovas.”

Simona
Simona
prieš 14 metus

Kaip šaunu, kad patekom į finalą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sirab
sirab
prieš 14 metus

16 DIENA VISKA PARODYS

antidew
antidew
prieš 14 metus

sirab ryskiai demesio truksta ;D prajuokinai 😀 ;D

sirab
sirab
prieš 14 metus

LAUKSIME FINALO , KELINTAS MUSU BUS ,KAIP MANOT?

sirab
sirab
prieš 14 metus

GALIMA GI IR PAJUOKAUTI, MATAU NIEKO TAI NEZEIDZIA IR NIEKAS PIKTAI NEATRASINEJA, VADINASI NERA TIKRU SASOS FANU …

sirab
sirab
prieš 14 metus

NA TAIP LATVIO IR NEPARAGAUSI 🙂 BET IR MUSISKIS VISAI BE JOKIO TOLKO , KAIP SURIS SU PELESIU VIENIEMS PATINKA ,KITIEMS VEMT VERCIA 🙂

Ricukasxxx
Ricukasxxx
prieš 14 metus

Labai grazus buvo atidarimas, truputi primine 2006 metu pusfinalio atidarima, bet ten buvo su graikiskais elementais, o cia buvo su rusiskais ir tos matrioskos labai fainai atrode. Gaila, kad nemaciau kaip soko baleta, nes lietuviams labiau reikejo ideti reklama negu, kad zmones paziuretu ispudingaregini. As aisku irgi kaip durnas nesusivokiau, kad galiu visa ta vaizda pamatyti per eurovision.tv tai zodziu man sitas pusfinalis labai patiko ir dar desertui buvo tai, kad lietuva pakliuvo i finala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sirab
sirab
prieš 14 metus

KAZI KAIP FINALAS

valio
valio
prieš 14 metus

Latvis ? skokio visai nera

sirab
sirab
prieš 14 metus

EMILIS TEISINGAI PASTEBEJO , TIKRAI KEISTA KAD PATEKOM , NET IR BRALIUKAS LATVIS GERIAU SUVARE … O CIA KAIP NE KEISTA KAZKOKI GAIDUKA ISRINKO , NUSIVYLIAU ,NER SIAM PASAULY TEISYBES

valio
valio
prieš 14 metus

Ir kaip dabar mokytis egzui?:D Visa seima sauke is dziaugsmo 😀 nu aisqu daugiausiai as su mama :)))

Mari
Mari
prieš 14 metus

SUPER,BET TIKRAI BUVO GRAZU ZIURET I LT PASIRODYMA,GRAZU!!! IR NE TOKIE PINIGAI KAIP UKRAJINOS, BET…DAINUOT REIK MOKET NE TIK STRAKSET!

sirab
sirab
prieš 14 metus

NU BET IR DIENELE NEKOKIA , ZALGIRIS PRAKISO, SASA PATEKO, O JEI DAR RYT ATLANTAS LAIMES , IS VIS LIETUVOJ KRIZE BUS … NU IR DIENELE SIANDIEN, GAL RYT BENT SIAULIU EKIPA NUDZIUGINS 🙂

Emilis
Emilis
prieš 14 metus

baisiai nervavausi, kad cekijoj (!kur dabar esi, nerodo eurovizijos. taip sudina. bet paskui prisedau prie pc ir bent jau irasa musu pasirodymo siandienos per youtube pamaciau. visai niice. nemaciau kitu pasirodymu 🙁 bet baisiai kieta, kad patekom :)))))

regina
regina
prieš 14 metus

koks geras jausmas, dziaugiuosi del jo, paprastumu ir naturalumu suzavejo….

sirab
sirab
prieš 14 metus

KAIP NUOTAIKOS 🙂

Saulė
Saulė
prieš 14 metus

Šaunuolis mūsų lietuvis. Užsienio komentatoriai gražiai atsiliepė apie mus. 🙂 nubalsavau 19 kartų už Lietuvą (aš Airijoje) 😀

lenacka
lenacka
prieš 14 metus

ech…kox geras jausmas..bet kaip dabar eit uzmigt su tokiom emocijom:D

Eglė
Eglė
prieš 14 metus

Drebėjau laukdama, kol tuos vokus atvertinėjo. AČIŪ. Keista, tačiau Sasha pasirodė geriau nei gerai. Gal galėjo šiek tiek garsiau dainuoti, bet ir taip puiku. 🙂

ROLISS-LRYTAS
ROLISS-LRYTAS
prieš 14 metus

Ale gera diena snd! Rytas laimejo, LT pateko i finala, jei dar Atlantas ryt laimes bus jegovai!!! Aciu SASHA! MLDC :)))
Beje, atspejau net 7 is 10 😀 Kaip ir pirmam pusfinali 😀 ir gaila kad Kipras nepateko 🙂

Eimantas
Eimantas
prieš 14 metus

Jega jegele ;DD

Nightmare
Nightmare
prieš 14 metus

O dieve
Aš irgi negaliu atsigaut ;DDD

MoNio
MoNio
prieš 14 metus

kaip fainnaaaaaaaaaa 😀

Roberto
Roberto
prieš 14 metus

Ir vel atspejau 9 is 10 🙂

Saunuolis Dima:)

Kristina
Kristina
prieš 14 metus

eina sau 😀 negaliu atsigaut

N00ba!
N00ba!
prieš 14 metus

Fainai, kad ant galo tą Lietuvos vėliavą laikė… Labiausiai matėsi…

Donata
Donata
prieš 14 metus

dzin kur liks, tikslas buvo finalas 😀

Katcjiuxxz
Katcjiuxxz
prieš 14 metus

Azerbaidžanas
Kroatija
Ukraina
Lietuva!!!
Albanija
Moldova
Danija
Estija
Norvegija
Graikija

Kristina
Kristina
prieš 14 metus

uzspiegiau,apsizliumbiau..EIKIT SAU.NEGALIU PATIKET

ginte
ginte
prieš 14 metus

Tik 7 atspėjau, bet tai jau visai nesvarbu 😀

sirab
sirab
prieš 14 metus

JEI BUCIAU PARASES KAD PATEKS, TAI BUTUMET VISI MEGEJAI NUSIVYLE 🙂

lenacka
lenacka
prieš 14 metus

na atspejau 6 is 10:)

Super!
Super!
prieš 14 metus

Jegaaa!

sirab
sirab
prieš 14 metus

ACIU DONATAI UZ SVEIKINIMUS 🙂

Xaxa
Xaxa
prieš 14 metus

Yay!

indre
indre
prieš 14 metus

PATEKOM I FINALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YES! YES ! YES!

regina
regina
prieš 14 metus

sveikinu Dimą, :)))negaliu patiketi, saunuolis jis, tikras auksas Lietuvoje

sirab
sirab
prieš 14 metus

NESAMONE IR TA PRASTUME , NESAMONE, KAIP JIS GALEJO PATEKTI , OI TIKRAI NESAMONE , NA BET TIKRAI LIKS MAZESNEJE NE 12 VIETOJE , GARANTUOTA !!!