D. Umbraso / LRT nuotr.
Anonsai

Šiandien žiūrėkite: pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis su Lietuvos atstovu Silvester Belt

Jau šiandien, 22 valandą, įvyks ilgai lauktas pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Jame pasirodys 15 šalių atstovai ir automatinės finalistės Švedija, Vokietija ir Jungtinė Karalystė. Šiandien išvysime ir Lietuvos atstovą Silvester Belt su kūriniu „Luktelk“.

Tiesioginė transliacija iš Malmės arenos prasidės 22 valandą (Lietuvos laiku). Transliaciją tiesiogiai galima stebėti per LRT televiziją. Balsavimas prasidės nuskambėjus paskutinei dainai. Lietuvos žiūrovai galės atiduoti savo balsus už labiausiai patikusias dainas, kaip ir įprastai, už savo šalį balsuoti negalima.

Lietuvoje balsuoti bus galima siunčiant žinutę numeriu 1479 su dviženkliu patikusios šalies numeriu, arba specialiame balsavimo puslapyje. Kiekvienas žiūrovas iš to paties įrenginio ar numerio gali balsuoti 20 kartų

Balsuoti už Silvestrą galite, jei konkursą žiūrėsite iš šalies, kuri taip pat dalyvauja šiame pusfinalyje, o taip pat jei gyvenate Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje arba Švedijoje. Vakar prasidėjo ir likusio pasaulio balsavimas, kuris aktualus toms šalims, kurios konkurse nedalyvauja.

Numeriai, kuriais Silvestrą galima palaikyti iš skirtingų šalių:

Pusfinalio dalyvių eiliškumas:

1. Kipras

2. Serbija

3. Lietuva

4. Airija

Jungtinė Karalystė

5. Ukraina

6. Lenkija

7. Kroatija

8. Islandija

9. Slovėnija

Vokietija

10. Suomija

11. Moldova

Švedija

12. Azerbaidžanas

13. Australija

14. Portugalija

15. Liuksemburgas

Į finalą pateks 10 šalių, kurias daugiausiai palaikys televizijos žiūrovai. Pusfinaliuose komisija nebalsuoja, ji prie rezultatų prisidės tik finale.

YouTube player
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus