Lietuva
Repeticijos

Lietuvos atstovas Silvester Belt pirmą kartą žengė į Malmės sceną

2024 metų balandžio 27-oji – svarbi diena „Eurovizijos“ gerbėjams. Būtent šiandien prasidėjo pirmosios 2024-ųjų „Eurovizijos“ dalyvių asmeninės repeticijos Malmėje. Šiandien į sceną žengs septyni pirmieji pirmojo pusfinalio dalyviai, o tarp jų – ir Lietuvos atstovas Silvester Belt.

Silvestro reakcija ir komentaras iškart po repeticijos:

YouTube player

Silvestro repeticija prasidėjo 12:50 Lietuvos laiku. Pasirodymas gana panašus į matytą nacionalinėje atrankoje: scenoje nematome dekoracijų, tačiau matome Silvestrą su keturiais šokėjais. Jie visi vilki raudonus drabužius, o, ko gero, ryškiausi akcentai – Silvestro raudona triukė ir šokėjų kaukės. Tiesa, kaukės atrodo kitaip nei nacionalinėje atrankoje – jos dengia visą veidą. Silvestro striukė irgi šiek tiek kitokia, didesnė. Vizualizacijos taip pat panašios į jau matytas, tačiau ryškesnės ir konceptualesnės. Spalvų gama lieka beveik nepakitusi.

Oficialioje apžvalgoje „Reddit“ platformoje rašoma, kad daina „Luktelk“ skamba puikiai, ypač žemi dainos dažniai, kurie nuvilnija per visą areną ir verčia šokti kiekvieną žiūrovą. Silvestras į sceną žengė pasitikėdamas savimi, o jo vokalas skambėjo užtikrintai.

@eurovision

It’s a luminous Luktelk on stage! @Silvester Belt hits rehearsals for Lithuania 🇱🇹 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Nuoroda į apžvalgą paspaudus čia.

Kviečiame pasižvalgyti į nuotraukas iš Silvestro Belt repeticijos:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus