D. Umbraso / LRT nuotr.
DalyviaiPodkastai

Naujoje tinklalaidėje „Wiwibloggs“ įkūrėjo prognozė: Lietuva šiemet kovos dėl geriausio savo rezultato „Eurovizijoje“

Kovo 20 d. startuojanti tinklalaidė „Suvienyti „Eurovizijos“ sveikinsis su ištikimais „Eurovizijos“ gerbėjais ir tais, kurie teigia nekenčiantys šios muzikos šventės, bet slapčia seka kiekvieną Lietuvos atlikėjų žingsnį konkurse.

„Suvienyti „Eurovizijos“ idėjos autorius ir pagrindinis balsas Justas Buivydas klausytojams žada išskirtinius pokalbius su rinktiniais „Eurovizijos“ žinovais, originaliais atlikėjais ir jiems ryškiai pasirodyti scenoje padedančiomis komandomis. Neišvengiamai dalis tinklalaidės laiko bus skirta prognozėms. Ar Lietuvos atstovo Silvester Belt daina „Luktelk“ išliks tarp favoritų iki pat gegužės 11 d. vyksiančio finalo? Kokias vietas tarptautiniai ekspertai prognozuoja Silvester konkurentams? Kas bus lyderiai, o kas save guos proga parodyti talentą Europos ir Australijos publikai bent tris minutes?

Pirmame „Suvienyti „Eurovizijos“ epizode su Williamu Lee Adamsu klausytojai išgirs ne tik pagyras lietuvių drąsai į dainų konkursą siųsti originalius pasirodymus, bet ir komentarą, kodėl Lietuvai šiemet gali nepavykti pagerinti aukščiausio rezultato, 6-osios vietos, pasiektos konkurse dar 2006 m.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus