Janie Barrett nuotr.
Dalyviai

Australijai atstovaus „Electric Fields“ su daina „One Milkali (One Blood)“

Panašu, kad Australija tęsia tradiciją siųsti į „Euroviziją“ atlikėjus, anksčiau jau dalyvavusius nacionalinėje atrankoje ir likusius antroje vietoje – po to, kai pernai šaliai atstovavo 2022-ųjų atrankos vicečempionai „Voyager“, šiais metais Malmėje išvysime grupę „Electric Fields“, puikiai pasirodžiusią 2019 metų atrankoje.

YouTube player

„Electric Fields“ yra Australijos elektroninės muzikos duetas, kurį sudaro vokalistas Zaachariaha Fielding ir klavišininkas bei prodiuseris Michael Ross. Abu grupės nariai yra dalyvavę australiškame „X faktoriuje“ kaip solistai, o susibūrė ir kartu koncertuoti pradėjo 2015-aisiais. Nuo pat pradžios jų muzika buvo pop, soul ir elektronikos miksas bei būdingas anglų ir vietinės Pitjantjatjara kalbų maišymas, kadangi pastaroji yra gimtoji dueto vokalistui. Jie turi tiek trankių elektroninių dainų, tiek ramių ir emocionalių. Visgi geriausiai grupė „Eurovizijos“ gerbėjams žinoma dėl savo dalyvavimo Australijos nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją“ 2019 metais, kuomet su daina „2000 And Whatever“ užėmė 2 vietą ir nusileido tik Kate Miller-Heidke, atlikusiai dainą „Zero Gravity“. Duetas jau pasižymėjo ne tik šiuo dalyvavimu, bet dar ir tuo, kad yra įrašę bendrą dainą – „Would I Lie“ – kartu su norvegų grupe „KEiiNO“.

Daina „One Milkali (One Blood)“, kaip ir būdinga kitiems šių muzikantų darbams, bus atlikta anglų ir Pitjantjatjara kalbomis. Pastarąją kalbą „Eurovizijoje“ girdėsime pirmą kartą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus