Dalyviai

Barselonoje vyks trijų dienų „Eurovizijos“ šventė

Tradicinių „Eurovizijos“ išankstinių vakarėlių maratonas prasidės jau greitai, o viena iš šiųmetinių dalyvių stotelių balandžio 6 dieną taps Barselonos miestas Ispanijoje. 

„Eurovizijos“ šventė Barselonoje truks net tris dienas, per kurias bus surengti skirtingi koncertai. Balandžio 4 dieną „EUROfansCLUB” kvies konkurso gerbėjus praleisti vakarą su „Eurovizine“ muzika, o penktadienį numatyti net du renginiai. „ESC Young” renginys bus dedikuotas jauniesiems atlikėjams, o vakare vyksiančiame „Euro Justice“ vakarėlyje pasirodys gerbėjų mylimi, tačiau didelės sėkmės „Eurovizijoje“ ir nacionalinėse atrankose nesulaukę atlikėjai.

Galiausiai šeštadienį trijų dienų maratoną vainikuos pagrindinis koncertas, kuriame pasirodys „Eurovizijos“ žvaigždės iš ankstesnių metų bei šiųmetiniai dalyviai, tarp kurių, ir Lietuvos atstovas Silvester Belt. Šiuo metu savo dalyvavimą taip pat patvirtino Ispanijos, Prancūzijos, Belgijos, Lenkijos, Slovėnijos, Albanijos ir Norvegijos atstovai, tačiau dalyvių sąrašas dar plėsis.

Norintys dalyvauti šioje trijų dienų šventeje bilietus gali įsigyti renginio svetainėje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus