Dalyviai

Silvester Belt pasirodys bent penkiuose „Eurovizijos“ vakarėliuose

Šeštadienį triuškinamai Lietuvos atranką laimėjęs Silvester Belt intensyviai planuoja laiką iki pasirodymo „Eurovizijoje“. Nors laiko kiek daugiau nei 2 mėnesiai, tačiau atlikėjo ir jo komandos laukia intensyvus darbas bei daugybė kelionių į užsienį.

Jau artimiausiu metu bus nufilmuota atvirutė (postcard), kurią išvysime prieš Silvestro pasirodymus gegužę. Apie tai Lietuvos atstovas užsiminė apsilankęs LRT Radijo laidoje „10–12“. Daugiau detalių apie tai, kokios bus atvirutės ir kur jos bus filmuojamos nepranešama.

Laidoje Silvestras taip pat patvirtino, kad jau gavo pakvietimus pasirodyti 5-iuose pagrindiniuose „Eurovizijos“ vakarėliuose (pre-party) – Madride, Barselonoje, Londone, Amsterdame ir Stokholme. Būtent Švedijos sostinėje daina„Luktelk“ skambės greičiausiai – ten Silvester į sceną žengs kovo 8 d. vyksiančiame „Melfest WKND“ vakarėlyje, prieš pat Švedijos atrankos „Melodifestivalen“ finalą.

Madride „PrePartyES“ vyks kovo 30 d., Barselonos „Eurovizinis“ vakarėlis numatytas balandžio 6 d., Londono – balandžio 7 d., Amsterdamo „Eurovision in Concert“ – balandžio 13 d.

YouTube player

Taip pat socialiniuose tinkluose Silvester Belt pasidalino pasiruošimo užkulisiais, kaip planuojamas jo pasirodymas Malmės scenoje – kaip įprasta, su pasirodymo vizualizacijomis ir kamerų darbu dirbs Povilas Varvuolis. Jis ruošė visus Lietuvos pasirodymus „Eurovizijoje“ nuo 2018 m., o pernai taip pat prisidėjo prie Beyoncės pasaulinio turo „Renaissance World Tour“.

Taip pat prie pasirodymo prisidės Norvydas Genys iš agentūros „FRAY Studio“, kuri yra prisidėjusi prie tokių atlikėjų pasirodymų kaip „Coldplay“, Lewis Capaldi, Anne Marie, Years and Years ir kiti.

Visą pokalbį su Silvester Belt išgirskite LRT Radiotekoje, paspaudę čia.

YouTube player

Į „Eurovizijos“ sceną Malmėje Lietuvos atstovas žengs pirmojo pusfinalio metu gegužės 7 d.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus