Eurodiena.ltFanai

Antrasis „Eurodienos“ protmūšis ir „Action! by Apollo“ erdves drebinusi nacionalinio finalo transliacija

Dar praėjusių metų pradžioje mūsų komandai kilusią idėją jau galima vadinti tradicija – vasario 17, „EUROVIZIJA.LT“ finalo dieną, „Eurodiena“ antrą kartą kvietė didžiausius konkurso gerbėjus išbandyti savo eurovizines žinias protmūšyje.

Jei praėjusiais metais galvojome, kad renginys puikiai pasisekė ir geriau būti nebegali – šį savaitgalį įsitikinome, kad dar ir kaip gali! Šiemet protmūšyje rungėsi 25 komandos (pernai – 20) ir beveik 100 dalyvių (įskaitant ir keturkojus!), o finalo peržiūrą stebėjo pilnutėlė „Action! by Apollo“ sporto arenos salė.

„Eurodienos“ komandos nariai –  Emilis, Austėja, Kristina bei Gabrielė – ir „Dūzė Pua“ kolega Rytis, pasitiko renginio dalyvius, o žaidimo vedėjas Justas 18 valandą paskelbė žaidimo pradžią. Kaip ir praeitą kartą – protmūšio programą sudarė 5 turai: du bendriniai, garsų, vaizdų bei teminis. Teminiui turui šį kartą pasirinkome patikrinti dalyvių žinias apie šių metų konkurso šeimininkę Švediją.

Visą žaidimą lyderio pozicijas užėmusi ir protmūšyje nugalėjusi „Delulu Būrelulu“ komanda triumfavo su 45 taškų rezultatu! Sveikinimai!

Antrą vietą žaidime užėmė komanda „Pabiručiai“ su 40 taškų – ši komanda buvo sudaryta iš pavienių registracijų. Įdomu tai, jog ir pernai lyderių trejetuke atsidūrė jungtinė komanda – tad kitais metais nepabijokite ir užsiregistruokite į renginį net ir neturite komandos!

Garbingą trečią vietą užėmė komanda „Bitė Strava“, kuri surinko 39 taškus. Visos prizines vietas užėmusios komandos buvo apdovanotos LRT fano rinkiniais bei „Action! by Apollo“ pramogų kuponais. Dėkojame mūsų partneriams už puikius prizus!

Renginio organizatoriai ir protmūšio nugalėtojai

Kaip ir pernai, mūsų komanda nusprendė už dalyvio mokestį surinktą sumą paaukoti akcijai „RADAROM“. Renginio metu surinkome 300€, kurie bus pervesti į akcijos sąskaitą. Prie paramos Ukrainos kariams prisidėti galite skambindami numeriu 1485. Daugiau informacijos – radarom.lrt.lt.

Po apdovanojimų ceremonijos nekantriai laukėme „EUROVIZIJA.LT“ finalo transliacijos iš Klaipėdos. Galime džiaugtis, jog atmosfera peržiūros metu buvo nepakartojama – žmonės dainavo, šoko, plojo, palaikydami savo favoritus. Na, o paskelbus, kad Lietuvos vėliavą į Malmę veš Silvester Belt, didžioji dalis žiūrovų pakilo iš savo vietų ir sudrebino visą erdvę:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by eurodiena (@eurodiena.lt)

„Eurodienos“ komanda nuoširdžiai dėkoja kiekvienam protmūšio bei finalo peržiūros dalyviui už sukurtą pačią euroviziškiausią atmosferą Vilniuje. Neabejotinai, su jumis dar kartą pasimatysime jau greitai!

Jei dalyvavote protmūšyje ir norite mums padėti tobulėti, kviečiame užpildyti trumpą apklausą. Jeigu turite idėjų, kokių veiklų Lietuvos „Eurovizijos“ gerbėjų bendruomenei galėtumėm pasiūlyti – pasidalinkite komentaruose. Ačiū!

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus